Uwtrouwvideograaf.nl
88 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3272 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243087
  • Totaal aantal topics: 29712
  • Online vandaag: 164

Auteur Topic: Nog eens een montage doen.  (gelezen 1487 keer)

04/12/2023 om 14:20
Reactie #45

Lenzz

  • Gast
Re: Nog eens een montage doen.
« Reactie #45 Gepost op: 04/12/2023 om 14:20 »
 
Ja, ik denk toch aan ruimte en onderhoud. Heb je bijv. CCleaner er op staan, om maar íets te noemen. Kán ook een oude W10 zijn die enorm veel updates over zich heen heeft gekregen de afgelopen jaren.
Je hebt natuurlijk ook nog systeemherstel - maar denk daar even goed over na en ook wordt niet altijd een herstelpunt gemaakt.

Verder heb ik beperkte mogelijkheden, maar dit probleem binnen het moderatorengedeelte van het forum en via WhatsApp even gemeld.
Mogelijk kan Arvid uitsluiten of het iets van het forum is, maar het klinkt wel alsof dit zo is.

Ik zag zojuist ook 'n mail met melding van je. Er wordt aan gewerkt!  :)

« Laatst bewerkt op: 04/12/2023 om 14:26 door Lenzz »

04/12/2023 om 17:28
Reactie #46

Arvid

  • *****
  • Information
  • Administrator
  • Berichten: 3671
    • Bekijk profiel
Re: Nog eens een montage doen.
« Reactie #46 Gepost op: 04/12/2023 om 17:28 »
 
werkt weer.. map was te klein op de server..

04/12/2023 om 17:52
Reactie #47

Catmen

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1452
    • Bekijk profiel
Re: Nog eens een montage doen.
« Reactie #47 Gepost op: 04/12/2023 om 17:52 »
 
Zéér bedankt voor deze ingreep, als het mag helpen, alle vroegere bijlagen bij mijn postings mogen gewist worden, t'is maar een ingeving hoor😀

04/12/2023 om 18:15
Reactie #48

Catmen

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1452
    • Bekijk profiel
Re: Nog eens een montage doen.
« Reactie #48 Gepost op: 04/12/2023 om 18:15 »
 
"Ja, ik denk toch aan ruimte en onderhoud. Heb je bijv. CCleaner er op staan, om maar íets te noemen. Kán ook een oude W10 zijn die enorm veel updates over zich heen heeft gekregen de afgelopen jaren.
Je hebt natuurlijk ook nog systeemherstel - maar denk daar even goed over na en ook wordt niet altijd een herstelpunt gemaakt."


Ik heb geen CC cleaner er op staan, ik gebruik wel malwarebites en  af en toe wel winsys cleanX12 maar als ik de meningen hier en daar hoor heeft dat progje weinig voordelen, misschien is het wel de oorzaak van het haper probleem geworden, in ieder geval heb ik de beslissing genomen om een IT specialist (ik contacteerde er twee, de ene die aan huis komt reageerde nog niet) een verse windows 10 installatie te doen, en dan word winsys clean er niet meer op geïnstalleerd.
ik heb al wat belangrijke zaken extern opgeslagen om niets kwijt te geraken.
Eén van die specialisten raadde me een verse installatie aan omdat de vele updates van windows wel een belasting vormen.
 
ik heb om te proberen eens een nieuw video project gestart nadat ik alles van het vorige (en dat was maar drie minuten op de tijdlijn)weg heb gedaan ik importeerde twee video beelden van een geheugen kaartje uit mijn camera van 32gb (dus ongeveer 1 minuut) en na rederen en adspelen stopt ook nu weer de preview in mijn intussen aangekochte en geïnstalleerde premiere element 2024, het moet op de PC gezocht worden maar waar?... daar moet de IT specialist maar iets aan doen, blijven zelf zoeken en van alles installeren om zelf te zoeken en dan niet te begrijpen waar ik mee bezig ben is niet de oplossing voor je het weet ben je de PC aan het open schroeven.

Ik voeg alvast nog de twee bijlagen bij die gemaakt werden met infinty bench eentje waar de pc niet word aangeraakt (ik doe niets) bijlage "infinity" en een tweede afbeelding  "infinity2" waar ik tijdens de bench de drie minuten durende beelden op de tijdlijn na renderen de preview laat lopen, ik kan het resultaat niet interpreteren maar hoop alvast na de herinstallatie van win 10 dat het wat smoother loopt, ik stelde bovendien ook nog recent vast dat de beweging van de draadloze muis (de aanwijzer op mijn scherm) ook nog met horten en stoten is beginnen bewegen, dus dat zou hij ook moeten vinden.       
 

05/12/2023 om 15:28
Reactie #49

Lenzz

  • Gast
Re: Nog eens een montage doen.
« Reactie #49 Gepost op: 05/12/2023 om 15:28 »
 
Citaat
het moet op de PC gezocht worden maar waar?...

Dit gebeurt soms. Heel normaal. Het programma wil weten waar de media van je project staan. Kwestie van linken - klikken met r.muis op bestand tijdlijn. Meestal wordt alle andere media dan ook gevonden.

CCleaner is een zeer gewaardeerd, reeds járen doorontwikkeld programma dat zelfs veilig het register aanpakt. Gratis en div. betaalde mogelijkheden. Altijd doen.

Dank voor het delen van de Benchmark. Dat ziet er prima uit, dus primaire performance van de computer is ook niet de oorzaak.

 

Pagina opgebouwd in 0.064 seconden met 26 queries.