Uwtrouwvideograaf.nl
85 gasten, 1 lid
berre

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4898 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3238 Berichten
2490 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13201
  • Nieuwste lid: Robstv
  • Totaal aantal berichten: 242670
  • Totaal aantal topics: 29652
  • Online vandaag: 130

Auteur Topic: probleem met Audition  (gelezen 125 keer)

30/11/2022 om 19:59
gelezen 125 keer

Studio Brandaris

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1324
    • Bekijk profiel
probleem met Audition
« Gepost op: 30/11/2022 om 19:59 »
 
Ik heb een keer problemen gehad met de hardware geluidinstellingen voor Audition. Nu werkt het weer, maar geluid wordt bij opname flink vervormd. Wellicht een verkeerde instelling. Device Class staat nu op WASAPI. Heb hierbij ook de keus in ASIO en MME. Device staat nu op Realtek(R) Audio kan ook naar NVIDEA High Definition.
Ik weet niets van al deze verschillende instellingen en wat ze betekenen. Wat is de beste instelling

01/12/2022 om 14:46
Reactie #1

wgbeijerland

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 3238
    • Bekijk profiel
Re: probleem met Audition
« Reactie #1 Gepost op: 01/12/2022 om 14:46 »
 
Geen expert maar welk type geluid wil je bewerken. Daar zijn nogal wat types, ik bedoel MP3, WAV. Apple wijkt  ook iets af.

01/12/2022 om 23:08
Reactie #2

Lenzz

  • *****
  • Information
  • Global Moderator
  • Berichten: 2490
    • Bekijk profiel
Re: probleem met Audition
« Reactie #2 Gepost op: 01/12/2022 om 23:08 »
 
Bij mij staat het zo - vervormingen ken ik niet hoor - levels gecheckt?

02/12/2022 om 17:59
Reactie #3

Studio Brandaris

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1324
    • Bekijk profiel
Re: probleem met Audition
« Reactie #3 Gepost op: 02/12/2022 om 17:59 »
 
Het bestandtype dat je wilt opnemen heeft niets te maken met het probleem. Het gaat om de gegevens voor de input. Daarvoor zij een aantal mogelijkheden, maar wat is de juiste keus. Vreemd vind ik dat bij Lenzz geen input staat. De computer moet toch weten met welk apparaat (bv geluidkaart) het geluid binnenkomt lijkt me, maar nogmaals van de technische aspecten van Audition weet ik niet veel. Ik ga het met MME proberen. Levels heb ik natuurlijk gecheckt, dat doe ik als eerste.

02/12/2022 om 18:04
Reactie #4

Studio Brandaris

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1324
    • Bekijk profiel
Re: probleem met Audition
« Reactie #4 Gepost op: 02/12/2022 om 18:04 »
 
MME is blijkbaar de goede instelling. Geluid na afspelen klink hetzelfde als wat door de speakers komt bij opnemen. Dat was dus eerst anders. Geluid over speakers perfect, maar de opname was compleet vervormd. Dank voor de hulp.

 

Pagina opgebouwd in 0.094 seconden met 26 queries.