Uwtrouwvideograaf.nl
46 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3271 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243062
  • Totaal aantal topics: 29707
  • Online vandaag: 55

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - wgbeijerland

Pagina's: [1] 2 3 ... 144 »
1
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: filmstart activeren met button
« Gepost op: 28/04/2024 om 15:34 »
Met een e-reader bezig. Ben uit gekomen op dit forum https://www.mobileread.com/. Lees en schrijf alles in het Nederlands, kijk naar de lui die meedoen ze komen van over de hele wereld en je merkt er bijna niets van. Het gaat wel heel erg snel.

2
Nieuws / Re: Plezier en succes gewenst!
« Gepost op: 20/02/2024 om 20:55 »
Bedankt voor je inzet. Best jammer. Gaat je goed verder.

3
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 23/12/2023 om 11:15 »
Maar goed dat Google er is. Een operatie voor staar die is door het massa werk zover geoptimaliseerd dat de portier het ook kan. Maar toch sterkte ermee, is er nog iemand in huis zal het druppelen geen probleem voor je zijn. Desondanks wens ik jou of jullie prettige dagen.

4
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 19/12/2023 om 17:41 »
Je hebt uiteraard gelijk Lenzz. Maar ik neem aan dat je af en toe ook op het internet naar info zoekt en zie hoeveel vragen er niet en waarschijnlijk nooit worden beantwoord of opgelost.

5
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 19/12/2023 om 11:39 »
Als het werkt liet ik het lekker zitten. Het begint er op te lijken dat een computer, software-en hardware, nog ingewikkelder in elkaar zit als een mens.

6
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 17/12/2023 om 11:13 »
Ik zie ineens bij Elements 13 de optie Maatvastellen. Misschien is dat een handig hulpmiddel.

7
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 17/12/2023 om 10:51 »
Muziek daar kan je bijna niets aan doen. Op de overgang van het beeld, shot, maak of trek je de maat van de muziek of klank. Omdat dit een geduld werkje is, hebben ze daar software voor ontwikkeld. Je weet digitaal is alles mogelijk. Maar ik vind dit het aardige van het monteren. Helaas omdat digitaal alles mogelijk is ontdekken ze ook gelijk dat er misschien iets te verdienen valt.

8
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 16/12/2023 om 17:54 »
Hoe of waarom werkt smartsound niet met Elements. Het is AVI of JPG en dat bestand kan je op de tijdlijn zetten.
Met bijvoorbeeld Audacity kan je de muziek bewerken. Zelf vind ik, dat die software nogal wat oefening vraagt.
Met Elements zelf kan je ook wel iets voor elkaar krijgen.
Begin met de muziek en pas de beelden kwa lengte aan. De muis zet je op het shot, linker muisknop selecteren, rechter muisknop je krijgt een uitrol menu en klik weer op tijdrekken.
Zet je product verborgen of prive op Youtube dan kunnen alleen de mensen de film zien die een link van jouw hebben gekregen. Zo doe ik dat ook altijd en werkt prima.

9
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 15/12/2023 om 20:40 »
Hier https://freesound.org/ heb ik af en toe muziek of klanken kunnen vinden.

10
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 13/12/2023 om 19:02 »
Fijn te lezen dat het in orde is gekomen. Succes met de montage verder.

11
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 12/12/2023 om 11:41 »
Toi Toi Toi.

12
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Elements 2024 instellingen.
« Gepost op: 09/12/2023 om 11:01 »
Ik doe het zo. Ik heb een C:\ en een D:\ en een losse extra F:\. Op de C staat de besturing. De data zet ik allemaal op de D. Ik maak in D een nieuwe map alle beelden, fotos, geluid van het internet dus alles wat ik nodig of heb gebruikt om een film te maken komt daar te staan. De prel's van Adobe en de gemonteerde film komen allemaal op de D. Ook export die ik maak met de optie Plubliceren+Delen en vervolgens de optie computer. Zo probeer ik alles bij elkaar te houden.

13
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Nog eens een montage doen.
« Gepost op: 03/12/2023 om 10:26 »
Speccy is ontoereikend, alleen maar statische info.
Maar je kan wel zien of de ventilator van de CPU draait. Een CPU wordt heet omdat deze het rekenwerk niet kan verwerken of dat de koeling niet genoeg is voor die hoeveelheid data.

14
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Nog eens een montage doen.
« Gepost op: 30/11/2023 om 21:10 »
De schijf waar Elements op draait kan je toch met Speccy onderzoeken trouwens het hele systeem kan je doorlichten. Zie je verdachte zaken meld je die. Ik begrijp het ook niet allemaal maar daar is altijd een weg voor te vinden.
Nog even met Speccy kan je ook zien of hoeveel toeren de ventilatoren draaien. Allemaal zaken van je weet het maar nooit. Meten is Weten. Toch.

15
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Nog eens een montage doen.
« Gepost op: 29/11/2023 om 17:34 »
Hoi Catman iemand vertelde mij nadat je de beelden op de tijdlijn heb gezet deze eerst te renderen. Dus niets bewerken, zodoende krijgen al die shots iets van zelfde. Wie weet.

Pagina's: [1] 2 3 ... 144 »

Pagina opgebouwd in 0.104 seconden met 28 queries.