Uwtrouwvideograaf.nl
50 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3271 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243062
  • Totaal aantal topics: 29707
  • Online vandaag: 55

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Studio Brandaris

Pagina's: [1] 2 3 ... 81 »
1
Ik gebruik al een tijdje de Panasonic HC-VXF1. Prima camera met veel mogelijkheden ook voor reportagewerk. Voor mij een ideale reiscamera, niet te zwaar, groot optisch zoombereik, handmatige instellingen en 4K. Hiervoor laat ik mijn Canon XA40 graag thuis, scheelt een hoop gewicht, maar heeft natuurlijk meer pro mogelijkheden. Voor het meer serieuze werk gebruik ik de Panasonic AG-UX180.
Het ligt er natuurlijk helemaal aan waarvoor je de camera gaat gebruiken. Voor hobby zijn de beide camera's meer dan genoeg. Wil je meer dan kom je in de semi-pro camera's met beugel of schoudercams. Ook daarin is keuze genoeg en vaak ook prima tweedehands

2
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: filmstart activeren met button
« Gepost op: 28/04/2024 om 12:31 »
Heb je het nu over Adobe Premiere want dan zou ik die vraag stellen op het internationale forum. Moet wel in het Engels

3
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / proxies
« Gepost op: 04/03/2024 om 19:34 »
ik zit een beetje te knoeien met proxies. Het is al weer een tijdje geleden dat ik dit gebruikte. In de instellingen heb ik proxies maken aanstaan. Zodra ik mijn 4K clips via de mediabrowser importeer in het project, begint gelijk de Media Encoder proxies te maken in de aangewezen map. Als ik de clips in de tijdlijn sleep vanuit het projectvenster, blijken het toch de originele clips te zijn en staat de pc flink te werken zodra ik iets aan de kleur verander of een ander effect toevoeg. Als ik bij Properties kijk, zijn de clips op de tijdlijn gewoon 4K en niet de veel lagere resolutie die ik heb ingesteld. Wat doe ik verkeerd.

4
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Premiere herkent camera niet (meer)
« Gepost op: 26/02/2024 om 10:56 »
Mooi dat het is opgelost

5
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Premiere herkent camera niet (meer)
« Gepost op: 25/02/2024 om 12:31 »
Met welk captureprogramma werk je?

6
Nieuws / Re: Plezier en succes gewenst!
« Gepost op: 22/02/2024 om 11:14 »
Een bekend gezicht verdwijnt helaas. Geniet van je nieuwe orde op zaken

7
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 27/12/2023 om 15:18 »
ja in 20 minuten gefixt tegen prijs van al een degelijke camera (zonder richt microfoon😁) had wel een breed hoek lens gevraagd maar dat was een optie😂, nu wel even voorzichtig aan doen, geen schokken, zwaar tillen, niet fietsen, niet zwemmen (chloor) enfin best te doen, over "niet voor beeldscherm zitten" is niets gezegd. 😉

Beterschap, je wereld wordt in een keer weer kleuriger volgens mijn vrouw, die al twee ogen heeft laten behandelen, maar als je toch mag kiezen, dan zou ik een zoomlens nemen. Hoef je nooit meer een verrekijker mee te nemen.  Een zeer goede jaarwisseling voor iedereen en voorzichtig met vuurwerk, je bent zo je lens kwijt. :D

8
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 27/12/2023 om 15:13 »
Late reactie, ben op reis. Ik kan de vraag inderdaad op het internationale forum stellen en Ann antwoord dan vaak. Zij zit op dat forum en is volgens mij ook moderator of zoiets van Adobe. In ieder geval weet ze heel erg veel van dat programma. Bij zeer specifieke vragen, waarvan ik betwijfel of het antwoord voor anderen nuttig is, stel ik rechtstreeks aan haar. Andere vragen die wellicht nuttig kunnen zijn voor dit forum stel ik eerst hier. Lukt het niet dan ga ik naar het internationale forum. Als ik weer thuis ben, ga ik daar eens mijn licht opsteken.

9
MUZIEK & GELUID / Re: Free muziek
« Gepost op: 16/12/2023 om 19:18 »
Youtube heeft ook gratis muziek plus Audionautix, Bensound, incompetech, intervox, Orange Free Sound, Kevin Mc Load, Purple-Planet
Royalty Free Music en als je zoekt wellicht nog veel meer.

Meestal hoef je alleen in de credits er aandacht aan te schenken. Kijk maar waar voor jou de beste muziek zit. Ik kan je ook veel sturen maar ben een tijdje op stap. Je kan een mailtje sturen naar studiobrandaris apestaart duck dot com

10
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 13/12/2023 om 19:58 »
Je bedoelt het internationale forum?

11
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 11/12/2023 om 19:39 »
Werkt juist uiterst ontspannen. Het project volledig scherm voor mijn neus, de monitor links en de Effecten en Control plus Lumetri Color rechts. Premiere begrijpt het uitstekend. Je kan toch alle panelen loskoppelen. Dan maakt het niet uit waar ze staan, dat is een klus voor het besturingssysteem van Windows. Het is iets in premiere zelf volgens mij.

12
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / lay-out scherm Premiere
« Gepost op: 10/12/2023 om 19:54 »
Ik werk met 3 monitors en heb een speciale lay-out waar de verschillende tabbladen van Premiere staan. Ik heb deze lay-out opgeslagen, maar meestal bij openen ziet alles er weer anders uit. Effect, Effect Controls, Lumetri Colour en Project zijn allemaal aan elkaar gekoppeld door ze met de muis op de naam van de tap naar een van de zijden te slepen en daar vast te zetten. Deze indeling heb ik opgeslagen als mij eigen edit lay-out. Meestal als ik een project weer open is de tab Project meestal losgeraakt en staat ergens anders, Ook de breedte van de kolommen is iedere keer anders. Ik wordt hier zo moe van. Waarom start Premiere, qua uiterlijk, niet altijd op dezelfde manier op. Een programma dat zoveel geld per maand kost zou toch vriendelijker voor de werker ermee moeten zijn, of ben ik een dombo en snap ik er niets van :(

13
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Nog eens een montage doen.
« Gepost op: 25/11/2023 om 17:55 »
" er zal ook ingekort en geknipt worden, het mee opgenomen geluid is eigenlijk niet bruikbaar, vooral dan wanneer ik de beelden ga knippen is ook een deel van het omgeving geluid weg (mensen die praten op de achtergrond) ik ben dan ook van plan het mee opgenomen geluid gewoon uit te zetten en er stemming free muziek onder te brengen."

Ik neem altijd bij geluid dat er toe doet, zoals bij muziekmakers (orkets, band) een flink stuk langer op dan dat ik gebruik. B.v. bij een orkest kan je dan snijshots plaatsen boven het doorlopende stuk muziek. Slechts echte musici zouden kunnen zien dat de bediening van de instrumenten niet klopt met de muziek, maar meestal werkt het niet zo, men kijkt naar de beelden en de muziek komt tegelijk binnen, men zit niet op te letten of het wel klopt. Bij een stuk film over een stad, markt of tentoonstelling werkt het meestal prima om alle geluid te blokken van dat betreffende stuk en dan onder de tab Sequence te kiezen voor apply audiotransition. Meestal is dat de gewone overvloeier dat kan je ook instellen zo nodig. Eventueel kan je de overvloeiers langer maken. Het geluid loopt dan meestal prachtig door. Slechts af en toe zal je misschien wat moeten aanpassen door de overgang langer of korter te maken

14
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Tijdlijn in Premiere Pro 2023-2024
« Gepost op: 15/11/2023 om 18:11 »
Zit je schijf vol?

15
Te Koop Aangeboden / Re: DJI Osmo Pocket
« Gepost op: 20/10/2023 om 16:17 »
Verkocht

Pagina's: [1] 2 3 ... 81 »

Pagina opgebouwd in 0.153 seconden met 28 queries.