Uwtrouwvideograaf.nl
77 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4898 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3238 Berichten
2490 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13201
  • Nieuwste lid: Robstv
  • Totaal aantal berichten: 242671
  • Totaal aantal topics: 29652
  • Online vandaag: 114

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Studio Brandaris

Pagina's: [1] 2 3 ... 78 »
1
Algemene vragen / Re: telecine machine.
« Gepost op: 15/01/2023 om 17:39 »
Hallo Theo,

Zoals ik meldde heb ik vaker met Tjalling contact gehad. Hij heeft dezelfde telecinemachine als ik, daarom dat ik contact met hem zocht. Daarnaast had hij volgens mij ook zo'n machine voor dubbel8 film, waarmee hij wel een paar films van mij heeft gedigitaliseerd. Ik doe alleen S8. Helaas is de website uit de lucht, dus ik verwacht dat hij, net zoals ik van z'n pensioen geniet, tenminste dat hoop ik. Alleen ben ik nu bezig om de laatste van mijn S8 reisfilms te digitaliseren. Hiervoor had ik geen tijd voor eigen films omdat ik altijd voor anderen bezig was.

2
Algemene vragen / Re: telecine machine.
« Gepost op: 13/01/2023 om 16:14 »
Wel gezien zeker.
Nu wel, heb de aanbieder ook benaderd, dank voor de tip.
.

3
Algemene vragen / Re: telecine machine.
« Gepost op: 13/01/2023 om 16:04 »
Ik heb er zelf een en ben er na vele jaren gebruik practisch klaar mee. Het is zonde om hem weg te gooien. Met Tjalling heb ik wel contact gehad, maar die is er waarschijnlijk mee gestopt. De website doet het niet meer. Ik zoek dus iemand die de machine kan gebruiken voor onderdelen of om mee te digitaliseren. De camera heeft momenteel een slechte beeldchip. Het beschermglas voor de chip is aangetast door onbekende oorzaak. Hopelijk kan die nog gerepareerd worden, want dan is de machine weer helemaal bruikbaar.

4
Algemene vragen / telecine machine.
« Gepost op: 12/01/2023 om 10:48 »
Is er iemand op dit forum die werkt met een telecine machine (S8 films digitaliseren) van Dieter Fälker van Telecine uit Duitsland of iemand of een bedrijf kent, dat er mee werkt. Het gaat om een Bauer T502 projector.


5
MUZIEK & GELUID / Re: probleem met Audition
« Gepost op: 02/12/2022 om 18:04 »
MME is blijkbaar de goede instelling. Geluid na afspelen klink hetzelfde als wat door de speakers komt bij opnemen. Dat was dus eerst anders. Geluid over speakers perfect, maar de opname was compleet vervormd. Dank voor de hulp.

6
MUZIEK & GELUID / Re: probleem met Audition
« Gepost op: 02/12/2022 om 17:59 »
Het bestandtype dat je wilt opnemen heeft niets te maken met het probleem. Het gaat om de gegevens voor de input. Daarvoor zij een aantal mogelijkheden, maar wat is de juiste keus. Vreemd vind ik dat bij Lenzz geen input staat. De computer moet toch weten met welk apparaat (bv geluidkaart) het geluid binnenkomt lijkt me, maar nogmaals van de technische aspecten van Audition weet ik niet veel. Ik ga het met MME proberen. Levels heb ik natuurlijk gecheckt, dat doe ik als eerste.

7
MUZIEK & GELUID / probleem met Audition
« Gepost op: 30/11/2022 om 19:59 »
Ik heb een keer problemen gehad met de hardware geluidinstellingen voor Audition. Nu werkt het weer, maar geluid wordt bij opname flink vervormd. Wellicht een verkeerde instelling. Device Class staat nu op WASAPI. Heb hierbij ook de keus in ASIO en MME. Device staat nu op Realtek(R) Audio kan ook naar NVIDEA High Definition.
Ik weet niets van al deze verschillende instellingen en wat ze betekenen. Wat is de beste instelling

8
Algemene vragen / Re: spamhaus blokkering
« Gepost op: 26/11/2022 om 18:51 »
Kreeg bericht van de forumbeheerster dat het probleem is opgelost. Het lag aan een fout in het forum dat er valse positieve meldingen waren betreffende spam. ben met de schrik vrijgekomen en volledig gerehabiliteerd  ;D.
Kan weer gewoon berichten posten al is het helaas kort.

9
Algemene vragen / Re: spamhaus blokkering
« Gepost op: 25/11/2022 om 19:55 »
Het Adobe forum stop binnenkort en ik zal er dus niet veel last van hebben. Ik weet natuurlijk niet of er nog andere websites zijn waar ik problemen kan krijgen. Tot nu toe ligt er niets in de weg alleen dan het Adobeforum. Ik wacht dus maar af of ik ergens anders nog een keer een probleem krijg en zal het dan proberen het te laten oplossen. dank voor je suggestie.

10
Algemene vragen / Re: spamhaus blokkering
« Gepost op: 22/11/2022 om 19:01 »
Dat het voor het Adobe forum binnenkort niet meer van belang is, dat weet ik. Helaas gaat dit stoppen, maar ik sta blijkbaar op een lijst en hoe kom ik daar af en het vet gedrukte stukje van de zin zegt mij niets. Ik heb al jaren probleemloos kunnen werken met het forum van Ann en opeens kan dat niet meer. Waar zit nu het probleem, bij mij of op de forum site. Blijft onverlet dat ik in de "criminele hoek" ben beland en waarom?

11
Algemene vragen / spamhaus blokkering
« Gepost op: 21/11/2022 om 16:26 »
Sinds enige tijd staat mijn IP-adres op de Policy Blocklist*, dit houdt volgens mij in dat verzonden berichten van mijn PC geblokkeerd kunnen worden, omdat ik spam zou verzenden. Nu wil ik echt wel bekennen dat ik sporadisch een beetje slap zit te [nn]len op Whatsapp, meer sociale media beheers ik niet, maar dat is nauwelijks spam te noemen. Ik heb mijn PC met diverse programma's gescand op malware. Niets aan de hand. Daarbij staat mijn PC meestal maar een korte tijd aan. Als die uitstaat is het ook echt uitgezet met een masterschakelaar die alle stroom naar mijn studio afsluit. Ik snap dus niet wat er aan de hand kan zijn. Het vreemde is dat ik alleen door het Adobevideoforum wordt geweigerd, als ik daar een bericht naar wil sturen. Dit forum en mijn diverse emailadressen werken verder perfect. Ik wil graag van deze lijst af, omdat ik meen er onterecht op te staan. Maar ik kan nergens een contactadres vinden om de blokkering ongedaan te maken. Ik snap ook niet helemaal wat ze allemaal schrijven over de oorzaak van de blokkering. Alles is in het Engels met veel jargon dat ik niet begrijp, ondank dat ik best wel een handjevol Engelse woorden ken. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn en hoe ik dit kan oplossen.

*) What is the PBL?
The Policy Blocklist (PBL) is a list of IP space that should not be sending email direct to MX: often these are IP ranges assigned by ISPs to broadband or dial-up customers, but the PBL does include other types of IP space. Any IP space that should not be sending email directly to the Internet should be listed in PBL.

PBL listings do not prevent the sending of email unless the user’s email program is not authenticating correctly when connecting to their ISP or company’s mail server. Possible causes for this happening suddenly: changing email programs or changing settings on the existing one, forgetting to turn “SMTP Authentication” on, or switching “SMTP Authentication” off.

12
Oproepen, Aanbiedingen enz. / Re: Videobewerking bewakingsbeeld
« Gepost op: 24/09/2022 om 11:34 »
Je kan niet meer dan je best doen. Wat er niet opstaat is niet terug te halen.

13
Oproepen, Aanbiedingen enz. / Re: Videobewerking bewakingsbeeld
« Gepost op: 23/09/2022 om 19:58 »
Niet privé opslaan, dan kan niemand je film bekijken, alleen jij wel. Beter is opslaan als "verborgen", dan kan iedereen die de link heeft het filmpje bekijken, dus de forumleden. Opsturen van de film is beter omdat Youtube je film bewerkt zodat de resolutie lager wordt. Opsturen per WeTransfer 2gB of Filemail 5gB per zending. Degene(n) die reageren kunnen dan e originele beelden op hun montageprogramma bewerken. Stel je er niet te veel van voor als het beeld te donker is, maar er zijn wel mogelijkheden. Kan de politie de film niet bekijken. Die hebben daar specialisten om beelden te bewerken, vermoed ik.

14
Algemene vragen / Re: simpele signaal zender-ontvanger gezocht
« Gepost op: 01/09/2022 om 20:01 »
Zie PB

15
Algemene vragen / Re: simpele signaal zender-ontvanger gezocht
« Gepost op: 01/09/2022 om 19:58 »
portofoon onder kleding met oortelefoon. Capuchon van sweater opdoen en niemand ziet wat. Dit is voor de grondfilmer. In de baan de porto onder de kleding en dan met wat oefenen de zendknop indrukken, dan ontvangt de ander een signaal. Afspreken wat er gebeurt met klikcode. Bv. als afdaling begint twee keer zendknop indrukken.
Misschien kan er ook een losse lavelier mic op. Die kan je ook onder de kleding verstoppen. Dan kan er gewoon met elkaar worden gecommuniceerd.

Pagina's: [1] 2 3 ... 78 »

Pagina opgebouwd in 0.106 seconden met 28 queries.