Uwtrouwvideograaf.nl
28 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
7554 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4895 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242611
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 31

Auteur Topic: Windows Layout probleem  (gelezen 330 keer)

10/04/2022 om 14:50
gelezen 330 keer

Rob Kalshoven

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 3
    • Bekijk profiel
Windows Layout probleem
« Gepost op: 10/04/2022 om 14:50 »
 
Beste,
het enige (volgens mij) wat ik gedaan heb is de opstellen van 3 schermen naar 2 schermen.
Hierna heb ik een zeer hinderlijk en tijdrovend probleem
Heb bij VIEW => WINDOWS LAYOUTS een nieuw layout aangemaakt voor 2 schermen onder “Robdef1” werkt normaal goed.
Probleem; 
bij het editen, elke keer als ik bij overgangen een transition plaats,
schiet het layout over naar 1 scherm met een voor mij niet bruikbaar layout.
dan moet ik weer terug naar VIEW => WINDOWS LAYOUTS en mijn Robdef1 activeren om weer terug te komen op mijn eigen layout het geen zeer frustrerend werkt!!
Voor de duidelijkheid heb ik een screen video bijgevoegd. kan ik niet plaatsen "bestand is te groot"

Mogelijk is er onder de specialisten iemand die mij kan helpen dit op te lossen,
op voorhand vast mijn dank voor het mee denken
Rob 

10/04/2022 om 16:54
Reactie #1

Marten

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1572
    • Bekijk profiel
Re: Windows Layout probleem
« Reactie #1 Gepost op: 10/04/2022 om 16:54 »
 
Geen idee wat de oorzaak kan zijn bij een alweer oude Vegas installatie waarvan je volgens je gegevens ook nog niet de laatste build van hebt geïnstalleerd.
Mijn advies zou zijn om eerst die laatste buildnr. 527 te installeren en daarna het advies van Theo op het Nederlandse Vegasforum op te volgen om een nieuwe lay-out aan te maken. En houd die aub. zo simpel mogelijk.
Marten

 

Pagina opgebouwd in 0.076 seconden met 26 queries.