Uwtrouwvideograaf.nl
2 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
13298 Berichten
8674 Berichten
7539 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4884 Berichten
4406 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242384
  • Totaal aantal topics: 29586
  • Online vandaag: 6

Auteur Topic: Spatiebalk kan ik niet gebruiken  (gelezen 334 keer)

16/01/2022 om 13:03
gelezen 334 keer

bourgoitje

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Gepost op: 16/01/2022 om 13:03 »
 
Beste leden,
Ondanks heb ik Final cut pro versie 10.6.1 alsook Motion aangeschaft.beide geïnstalleerd en nu blijkt dat ik tijdens het monteren de spatietoets niet kan gebruiken als play/pausetoets en ook niet in Motion .echt héél vervelend natuurlijk. ik heb geprobeerd dit in commando’s settings goed te krijgen maar ook dit lukte niet ,hij meld altijd dat de spatiebalk  system required is .
Is er nog iemand met dit probleem en wat is de oplossing ?
M.v.g Franky

16/01/2022 om 17:24
Reactie #1

VideJo

  • *****
  • Information
  • Global Moderator
  • Berichten: 13298
    • Bekijk profiel
Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Reactie #1 Gepost op: 16/01/2022 om 17:24 »
 
Keyboard settings?
Sommigen noemen mij nog steeds Ome Jo.

16/01/2022 om 20:36
Reactie #2

Theo22

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 7539
    • Bekijk profiel
Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Reactie #2 Gepost op: 16/01/2022 om 20:36 »
 
Er vanuitgaande dat je de juiste instelling in de commando settings hebt staan, lijkt dit me een Windows probleem
groetjes,

Theo

17/01/2022 om 08:00
Reactie #3

Theo22

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 7539
    • Bekijk profiel
Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Reactie #3 Gepost op: 17/01/2022 om 08:00 »
 
Ik bedoel natuurlijk: een probleem van het besturingsprogramma.
groetjes,

Theo

17/01/2022 om 15:09
Reactie #4

Lenzz

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Reactie #4 Gepost op: 17/01/2022 om 15:09 »
 
Spatiebalk door 'n andere app al eerder geclaimd?

18/01/2022 om 07:05
Reactie #5

bourgoitje

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
« Reactie #5 Gepost op: 18/01/2022 om 07:05 »
 
Beste,het probleem is opgelost 8) ik moet ergens per ongeluk de sneltoetsen option-command-F5 ingedrukt hebben en dat is om het toetsenbord via toegankelijkheid te gaan bedienen ,raar maar tis toch opgelost alvast bedankt voor de antwoorden en let dus op met commando’s  :-\
M.v.g Franky

 

Pagina opgebouwd in 0.141 seconden met 30 queries.