Videomontageforum

Videobewerking Software => Apple Final Cut Pro => Topic gestart door: bourgoitje op 16/01/2022 om 13:03

Titel: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: bourgoitje op 16/01/2022 om 13:03
Beste leden,
Ondanks heb ik Final cut pro versie 10.6.1 alsook Motion aangeschaft.beide geïnstalleerd en nu blijkt dat ik tijdens het monteren de spatietoets niet kan gebruiken als play/pausetoets en ook niet in Motion .echt héél vervelend natuurlijk. ik heb geprobeerd dit in commando’s settings goed te krijgen maar ook dit lukte niet ,hij meld altijd dat de spatiebalk  system required is .
Is er nog iemand met dit probleem en wat is de oplossing ?
M.v.g Franky
Titel: Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: VideJo op 16/01/2022 om 17:24
Keyboard settings?
Titel: Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: Theo22 op 16/01/2022 om 20:36
Er vanuitgaande dat je de juiste instelling in de commando settings hebt staan, lijkt dit me een Windows probleem
Titel: Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: Theo22 op 17/01/2022 om 08:00
Ik bedoel natuurlijk: een probleem van het besturingsprogramma.
Titel: Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: Lenzz op 17/01/2022 om 15:09
Spatiebalk door 'n andere app al eerder geclaimd?
Titel: Re: Spatiebalk kan ik niet gebruiken
Bericht door: bourgoitje op 18/01/2022 om 07:05
Beste,het probleem is opgelost 8) ik moet ergens per ongeluk de sneltoetsen option-command-F5 ingedrukt hebben en dat is om het toetsenbord via toegankelijkheid te gaan bedienen ,raar maar tis toch opgelost alvast bedankt voor de antwoorden en let dus op met commando’s  :-\
M.v.g Franky