Uwtrouwvideograaf.nl
119 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3272 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243087
  • Totaal aantal topics: 29712
  • Online vandaag: 164

Auteur Topic: Premiere herkent camera niet (meer)  (gelezen 1465 keer)

25/02/2024 om 10:26
gelezen 1465 keer

103720

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 57
    • Bekijk profiel
Premiere herkent camera niet (meer)
« Gepost op: 25/02/2024 om 10:26 »
 
Ik zit met een heel raar probleem, al zeg ik het zelf.

Ik heb al vele malen videobanden gedigitaliseerd op mijn computer. Hoe doe ik dat? Ik heb een videorecorder, een Sony DSR PD170P en een Windows computer.

De Sony hangt via een Firewire kabel aan de pc. De uitgang van de videorecorder gaat via een S-Video en roodwit-tulp naar de ingang van de Sony. En dan met Premiere de beelden digitaliseren. Heeft altijd gewerkt.

Heeft.............want op dit moment werkt het niet meer en ik weet totaal niet waarom niet. Dus ik hoop dat iemand me hier kan helpen.

De beelden komen wel binnen op de pc. In Premiere zie ik in het Capture-scherm de beelden en ik hoor ook het geluid. Maar de VU-meters doen niets en als ik op de rode RECORD knop druk in het Capture-scherm gebeurd er niets. Boven het Capture-scherm staat "STOPPED" (dus ook niet zoiets als Caputre device offline).

Bij het configuratiescherm van Windows staat dat de Sony is aangesloten, dus de pc herkent hem wel.

Iemand een idee?

25/02/2024 om 12:31
Reactie #1

Studio Brandaris

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1374
    • Bekijk profiel
Re: Premiere herkent camera niet (meer)
« Reactie #1 Gepost op: 25/02/2024 om 12:31 »
 
Met welk captureprogramma werk je?

25/02/2024 om 12:53
Reactie #2

103720

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 57
    • Bekijk profiel
Re: Premiere herkent camera niet (meer)
« Reactie #2 Gepost op: 25/02/2024 om 12:53 »
 
Ik gebruik Adobe Premiere Pro.

Maar heb 2 minuten geleden het probleem al opgelost.

Bij de Project Settings stond: Mercury Playback Engine GPU Acceleration (CUDA). Nadat ik dit gewijzigd heb in Mercury Playback Engine GPU Acceleration (OpenCL) werkt het weer.

Onlangs mijn computer helemaal opnieuw geinstalleerd (en dus ook Premiere) en waarschijnlijk stond dit standaard op CUDA.

Topic mag dus alweer gesloten worden.

26/02/2024 om 10:56
Reactie #3

Studio Brandaris

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 1374
    • Bekijk profiel
Re: Premiere herkent camera niet (meer)
« Reactie #3 Gepost op: 26/02/2024 om 10:56 »
 
Mooi dat het is opgelost

04/05/2024 om 17:22
Reactie #4

BONLEV

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 681
    • Bekijk profiel
Finest –°asual Dating - Genuine Ladies
« Reactie #4 Gepost op: 04/05/2024 om 17:22 »
 
Make dating stress-free and enjoyable with the best casual dating experience.
True Females
Premier casual Dating

 

Pagina opgebouwd in 0.129 seconden met 25 queries.