Uwtrouwvideograaf.nl
23 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4896 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3233 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242612
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 31

Auteur Topic: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn  (gelezen 3435 keer)

06/08/2020 om 11:05
Reactie #15

Myrthe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #15 Gepost op: 06/08/2020 om 11:05 »
 
Aha! Dat bedoelde je met "het Grass Valley forum". Dank je wel, ook voor het Nederlandse forum.
Ik heb al je drie reacties op mijn probleem, gekopieerd en in mijn aantekeningen geplakt. Aantekeningen op papier van mijn montagevorderingen en adviezen; liggen op mijn pc tafel naast me. Geheugensteun voor als ik er weer een paar dagen (voor muziek, vakantie e.d.) tussenuit heb gemoeten.
Ik zal zeker ook hier terugkomen, maar zoals gezegd kan het even duren, want met je adviezen kan ik nu een tijd voort.
Tot 'ziens',
Myrthe

06/08/2020 om 12:16
Reactie #16

Edd

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 588
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #16 Gepost op: 06/08/2020 om 12:16 »
 
Eigenlijk wel spijtig dat Je de home versie hebt gekocht i.p.v. de Pro versie ( Ik weet het financiële verschil niet ) dan kon Je nu mee genieten van de gratis update naar de X (10 ) versie.
Deze heeft wel enkele vernieuwingen en extra uitbreidingen ingebouwd,die zeker de moeite waard zijn.
Groetjes
Edd
Een mens is als een instrument, de klank die er uitkomt, wordt bepaald door de persoon die het bespeelt.

08/08/2020 om 08:31
Reactie #17

Myrthe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #17 Gepost op: 08/08/2020 om 08:31 »
 
Het prijsverschil is enorm Edd. Ik betaalde ongeveer 200 Euro. Ik denk dat jij zo tegen het professionele aan zit en dat ik met 'minder' tevreden ben. Goed (niet te heet ...) weekend gewenst. Myrthe

09/08/2020 om 10:22
Reactie #18

Edd

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 588
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #18 Gepost op: 09/08/2020 om 10:22 »
 
Je had Edius 3,dan had Je een ’jump”upgraden kunnen doen,wat veel minder koste,dit doe Ik elk upgraden die het waard is in.m.o.
Heb nog even verder gezocht naar een oplossing.
User setting
       Aplication
            Clip thumbnail
                 Box aantikken
                       Drop down menuutje = all
Succes en hou het warm !-))
Edd
Een mens is als een instrument, de klank die er uitkomt, wordt bepaald door de persoon die het bespeelt.

15/08/2020 om 10:33
Reactie #19

Myrthe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #19 Gepost op: 15/08/2020 om 10:33 »
 
Dank je Edd. Ik ga moedig voort, Myrthe

27/08/2020 om 11:15
Reactie #20

Myrthe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 42
    • Bekijk profiel
Re: plaatsen van clip uit bin naar tijdlijn
« Reactie #20 Gepost op: 27/08/2020 om 11:15 »
 
Vandaag, na veel omzwervingen, vooral door de bijgeleverde Edius werkgroep handleiding Pro 9 lijkt mijn probleem helemaal opgelost.
Uiteindelijk door ook het laatste advies, namelijk dat van Edd vandaag, na die omzwervingen pas goed te begrijpen.
Johan Cruijff: "Je gaat het pas zien als je het door hebt".
Mijn probleem was, dat ik, ondanks toch het hele proces van (oude)film op pc, naar bin, naar timeline goed doorlopen te hebben: ik op de timeline geen beelden kreeg, alleen een witte band.
Het verlossende advies van Ed was:
User setting -- application -- clib thumpnail --Box aantikken -- Drop down menuutje = all
Wat een opluchting! Edd, hartstikke bedankt.

 

Pagina opgebouwd in 0.125 seconden met 27 queries.