Uwtrouwvideograaf.nl
17 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4896 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3233 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242612
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 19

Auteur Topic: hollywood FX 4.5  (gelezen 1561 keer)

02/06/2006 om 14:29
gelezen 1561 keer

bkj

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
hollywood FX 4.5
« Gepost op: 02/06/2006 om 14:29 »
 
Hallo Videofanaten,

Ik ben momenteel bezig met een filmpje te monteren en daar laat ik middels Hollywood FX 4.5 (news en film) de beelden van onder naar boven lopen als een film. (met gaatjes etc)
Nu krijg ik alleen het eerste filmbeeld bewegend. Alle filmbeelden die erna komen, staan stil  "" En ik heb al heel wat probeert! Ik werk met premiere 6.5 en een 1Ghz Pentium PC. Wie weet voor mij de oplossing wat doe ik verkeerd? Bij voorbaat dank voor het meedenken.  


03/06/2006 om 13:20
Reactie #1

Harryk

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 60
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #1 Gepost op: 03/06/2006 om 13:20 »
 
Hallo Jos

Allereerst moet je zorgen dat je enkele files/video bestanden in een mapje geplaatst hebt.
Dan ga je naar Hollywood Fx kijk links in het mapje host video klik dan aan file (mapje Rechts) ga zo door tot dat je het gewenste resultaat geboekt hebt.

groet HarryK ""  

06/06/2006 om 10:27
Reactie #2

bkj

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #2 Gepost op: 06/06/2006 om 10:27 »
 
Hallo HarryK

Volgens mij heb ik dat ook geprobeert.
Ik heb nu alle settingen geprobeert en alleen het
eerste filmbeeldje beweegt en de rest dat volgt zijn
gewoon stilstaande plaatjes (hoewel ik soms heel hakkerig
zie bewegen)  ""
 
« Laatst bewerkt op: 06/06/2006 om 14:01 door bkj »


06/06/2006 om 20:36
Reactie #3

Harryk

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 60
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #3 Gepost op: 06/06/2006 om 20:36 »
 
Citaat
citaat van     bkj :
Hallo HarryK

Volgens mij heb ik dat ook geprobeert.
Ik heb nu alle settingen geprobeert en alleen het
eerste filmbeeldje beweegt en de rest dat volgt zijn
gewoon stilstaande plaatjes (hoewel ik soms heel hakkerig
zie bewegen)  ""
 
Hallo bjk

Heb je de hardeschijf geformateerd staan op NTSF ?
zoniet dan kan daar het probleem liggen, hoesnel is je comp ?
Bij mij geeft het geen probleem
Ik werk met een 1.4 mhz 500mb werk geheugenAnders,

Anders  ""

Groet,

HarryK "" ""  

06/06/2006 om 20:46
Reactie #4

bkj

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #4 Gepost op: 06/06/2006 om 20:46 »
 
Hallo HarryK

Ik heb mijn harde schijven NTFS geformatteerd staan!
en zoals ik in het begin schreef 1Ghz. computer.
Dus ik begrijp er geen  "" bal van.

 


07/06/2006 om 19:02
Reactie #5

Harryk

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 60
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #5 Gepost op: 07/06/2006 om 19:02 »
 
Citaat
citaat van     bkj :
Hallo HarryK

Ik heb mijn harde schijven NTFS geformatteerd staan!
en zoals ik in het begin schreef 1Ghz. computer.
Dus ik begrijp er geen  "" bal van.

   
Hallo bjk

Ik kan je nu ook niet verder helpen, misschien dat er anderen zijn op dit forum die je misschien verder kunnen helpen.

Harry  ""  

07/06/2006 om 19:16
Reactie #6

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #6 Gepost op: 07/06/2006 om 19:16 »
 
Heeft Hollywood FX ooit goed gewerkt?  
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

07/06/2006 om 20:16
Reactie #7

bkj

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #7 Gepost op: 07/06/2006 om 20:16 »
 
Nou.. uhhh eigenlijk gebruik ik deze nooit zo veel
maar over het algemeen wil het me wel lukken.
Maar dan zijn er natuurlijk niet zoveel beeldjes die tegelijker tijd in beeld zijn! ""  


07/06/2006 om 20:25
Reactie #8

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #8 Gepost op: 07/06/2006 om 20:25 »
 
Denk dat je pc daar een beetje debet aan is. 1 gig is niet erg veel, danwel een videokaart die het niet helemaal trekt, zeker als het een complexe fx is. Kan zijn dat in de export avi daar niets van te zien is, dat alles normaal werkt.  
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

07/06/2006 om 20:40
Reactie #9

bkj

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 67
    • Bekijk profiel
Re: hollywood FX 4.5
« Reactie #9 Gepost op: 07/06/2006 om 20:40 »
 
nou niet dus. want als ik de dvd maak en op een speler
bij de tv afspeel loopt het eerste beeld wel en de volgende beelden NIET!
 ""  


 

Pagina opgebouwd in 0.154 seconden met 26 queries.