Uwtrouwvideograaf.nl
46 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3272 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243073
  • Totaal aantal topics: 29710
  • Online vandaag: 47

Auteur Topic: Voice over Premiere pro  (gelezen 530 keer)

23/09/2023 om 12:15
gelezen 530 keer

Ine

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 44
    • Bekijk profiel
Voice over Premiere pro
« Gepost op: 23/09/2023 om 12:15 »
 
Hallo,
Ik heb een iMac (Catalina versie 10.15.7) en Premiere Pro 2020.

Nu probeer ik een VoiceOver te maken, alle instellingen met hulpen van oa YouTube nagelopen. Ik kan opnemen met de interne micro. en/of een externe micro. maar op de tijd lijn komt een wav. waar geen geluid opstaat. ook in de audio track mixer zie ik geen geluidsbalk bewegen en zelfs bij de instelling van de VoiceOver zou je een geluidsbalk moeten zien bewegen. Dat is ook niet het geval!
De bijlage: De opname is gemaakt via het microfoontje in het VO spoor op bij de tijdlijn, (na 3 tellen ingesproken) audio 1 en master geven geluid weer. VO (VoiceOver spoor) doet niets.
Als ik in de audio mixer bij het VO spoor boven de R indruk kan ik opnemen. (Rode knop en gaan) Geen geluid weergegeven, Druk ik de r uit, dan krijg ik de melding:You cannot record without enabling at least one track for Recording.

Systeemvoorkeuren, geluid, invoer geeft op de balk geluid aan.
Audio/MIDI-configuratie: uitvoer, luidsprekers geven geluid.

Oja, audio opnemen in QuickTime player geeft prima resultaat, maar dat is niet de bedoeling.  Premiere Pro moet het ook kunnen he...
Dank alvast. 


24/09/2023 om 22:34
Reactie #1

Jan-Willem

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 771
    • Bekijk profiel
Re: Voice over Premiere pro
« Reactie #1 Gepost op: 24/09/2023 om 22:34 »
 
En waar heb je bepaald welk input device wordt toegewezen aan kanaal A4 VO?

(Verder weet ik niets van Premiere Pro.)

25/09/2023 om 08:54
Reactie #2

Ine

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 44
    • Bekijk profiel
Re: Voice over Premiere pro
« Reactie #2 Gepost op: 25/09/2023 om 08:54 »
 
Hallo,
Via Premiere Pre, Preferences, Audio hardware. Ook VoiceOver settings geeft dit aan, echter deze geluidslijn geeft bij proef geluid geen gele blokjes aan, wat bij YouTube voorbeelden wel gebeurd.

Blijft een raadsel.

25/09/2023 om 16:52
Reactie #3

Jan-Willem

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 771
    • Bekijk profiel
Re: Voice over Premiere pro
« Reactie #3 Gepost op: 25/09/2023 om 16:52 »
 
In MacOS mogen niet alle applicaties zomaar zaken als microfoon en webcam gebruiken. Per applicatie moet je toestemming geven.

Het kan dus aan de permissies in MacOS liggen.  Ga naar system Preferences, Security and privacy. Heeft premiere Pro permissie om de microfoon te gebruiken? Zo niet, dat toevoegen.



26/09/2023 om 10:19
Reactie #4

Ine

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 44
    • Bekijk profiel
Re: Voice over Premiere pro
« Reactie #4 Gepost op: 26/09/2023 om 10:19 »
 
Jaa, het werkt, zo eenvoudig, Dankjewel!!!


 

Pagina opgebouwd in 0.09 seconden met 25 queries.