Uwtrouwvideograaf.nl
36 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
13283 Berichten
8674 Berichten
7497 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4873 Berichten
4396 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13073
  • Nieuwste lid: LimaoAwarf
  • Totaal aantal berichten: 242086
  • Totaal aantal topics: 29535
  • Online vandaag: 63

Auteur Topic: Renderbestanden verplaatsen ?  (gelezen 391 keer)

11/01/2022 om 13:49
Reactie #15

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #15 Gepost op: 11/01/2022 om 13:49 »
 
Forum leden . ik heb mijn opslaglocaties veranderd graag jullie informatie of deze nu juist zijn ingesteld


Volgens mij heb je nog heel veel data op de systeemschijf (C) staan. Zoals renderbestanden, titels, enz. Niet alles daarvan is echter erg duidelijk vanwege het gebruikte "jargon". Wat zijn bijv. "schijfprojecten" ?

11/01/2022 om 13:59
Reactie #16

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #16 Gepost op: 11/01/2022 om 13:59 »
 
Aanvulling en herstel vorig bericht. Ik zie nu pas dat je waarschijnlijk de oude en de nieuwe instellingen onder elkaar in de bijlage hebt gezet. klopt dat?

11/01/2022 om 15:26
Reactie #17

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #17 Gepost op: 11/01/2022 om 15:26 »
 
Yes klopt de onderste van schijf F dat is nu de instelling die ik nu heb
Ik denk dat nu goed is ik hoor wel of er nog wat  in bijgesteld moet worden     e de waele

11/01/2022 om 16:58
Reactie #18

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #18 Gepost op: 11/01/2022 om 16:58 »
 
Voor zover ik begrijp lijkt het me nu ok. Zorg dat er op de schijf altijd zo'n 25% vrije ruimte blijft en vergeet niet regelmatig een back up te maken.

11/01/2022 om 19:57
Reactie #19

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #19 Gepost op: 11/01/2022 om 19:57 »
 
Ok bedankt nog voor uw reactie ik ga verder mijn boek doorwerken
E de waele

12/01/2022 om 17:24
Reactie #20

lotje

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #20 Gepost op: 12/01/2022 om 17:24 »
 
Ik klik linksboven op 'Controle paneel', in het controle paneel op 'Exporteren en voorbeeld'. Het paneel dat dan tevoorschijn schuift heeft ergens in het midden de afdeling 'Hardwareversnelling' met daar direct onder 'Type' met een vakje, daar staat bij mij 'Geen' gekozen.
Andere opties zijn
- Cuda - voor de nieuwere NVidia Geforce kaarten
- Intel - voor de in Intel I5 en I7 processors ingebouwde Intel graphics
- AMD - voor de AMD

Dit zegt de help:

Hardwareversnelling
Wanneer deze functie is geactiveerd, wordt een deel van de verwerkingstaken van de CPU naar aanvullende hardware, zoals de GPU (Graphics Processing Unit) van uw grafische kaart, verschoven. Het ondersteuningsniveau voor hardwareversnelling hangt af van het type CPU en de grafische kaart op uw computer.
•De meeste NVidia-kaarten ondersteunen de CUDA-architectuur. Wanneer deze toegankelijk is, wordt de GPU gebruikt als ondersteuning voor H.264-decodering.
•Computers met een recente Intel CPU met de Intel Quick Sync Video-functie kunnen deze gebruiken voor snelle decodering en codering van H.264- en H.264 MVC-materiaal.

Er wordt altijd een voorbeeld projectje meegeleverd, probeer die te exporteren en zie wat dat bij een keuze oplevert.

Succes

 

Pagina opgebouwd in 0.048 seconden met 29 queries.