Uwtrouwvideograaf.nl
40 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
13283 Berichten
8674 Berichten
7497 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4873 Berichten
4396 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13073
  • Nieuwste lid: LimaoAwarf
  • Totaal aantal berichten: 242086
  • Totaal aantal topics: 29535
  • Online vandaag: 63

Auteur Topic: Renderbestanden verplaatsen ?  (gelezen 392 keer)

07/01/2022 om 12:35
gelezen 392 keer

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 07/01/2022 om 12:35 »
 
Beste forumleden mijn renderbestanden staan nu op mijn ssd schijf. Heeft het nut deze te verplaatsen naar een gewone hd of  niet mijn ssd heeft 500gb dus wel genoeg ruimte
E de waele

07/01/2022 om 14:22
Reactie #1

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #1 Gepost op: 07/01/2022 om 14:22 »
 
Is de SSD de systeemschijf?

07/01/2022 om 15:22
Reactie #2

J.N.W

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 705
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #2 Gepost op: 07/01/2022 om 15:22 »
 

08/01/2022 om 10:52
Reactie #3

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #3 Gepost op: 08/01/2022 om 10:52 »
 
 Cor  mijn SSD is de systeem schijf daar door start hij vlug op
Joop ik ga de  tip eens goed nalezen ik begrijp er soms geen hout van maar ga het proberen
allebei heel veel dank voor jullie reactie ik ga er mee aan de slag
e de waele

08/01/2022 om 12:08
Reactie #4

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #4 Gepost op: 08/01/2022 om 12:08 »
 
De renderbestanden horen bij de desbetreffende projectbestanden te staan op de data schijf. De systeemschijf moet je vrijhouden voor uitsluitend de software, in dit geval dus de NLE van Studio. Zorg ervoor dat Studio géén data bestanden van projecten "automatisch" opslaat op de systeemschijf. Ook niet de media cache bestanden.

10/01/2022 om 11:05
Reactie #5

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #5 Gepost op: 10/01/2022 om 11:05 »
 
Beste Cor ik ga dit nog eens goed bekijken of bij mij alles wel  goed staat . Ik ben nu mijn boek aan het bestuderen en ik heb nog een vraag over de instelling  van hardwareversnelling ik heb op mijn laptop  een Intel insite core I7 en als video kaart Nividia geforce 710M  Ik heb  de keuze uit intel- cuda - geen  welke moet ik hebben voor mijn gebruik
e de waele

10/01/2022 om 11:31
Reactie #6

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #6 Gepost op: 10/01/2022 om 11:31 »
 
Beste Cor als ik nu kijk bij  de opslaglocaties staat volgens mij alles op de C schijf is de SSD schijf
Ik heb op mijn laptop 2 schijven zitten  de     C schijf  is mijn  ssd schijf (C:) samsung  SSD 850 EVO  500GB
mijn andere oude schijf is (F:)  wdcwd5000lpvt 500 GB   dat zijn mijn 2 schijven die ik heb waarvan de SSD dan de systeem schijf zal zijn Als ik een schermafbeelding van mijn opslaglocaties laat zien zou u dan kunnen kijken wat ik er aan moet veranderen en waar ik de juiste mappen in moet zetten  Als dat kan zal ik een schermopname aan u toe sturen  bij voorbaat mijn dank
mvrg e de waele

10/01/2022 om 17:01
Reactie #7

lotje

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #7 Gepost op: 10/01/2022 om 17:01 »
 
...een vraag over de instelling  van hardwareversnelling ik heb op mijn laptop  een Intel insite core I7 en als video kaart Nividia geforce 710M  Ik heb  de keuze uit intel- cuda - geen  welke moet ik hebben voor mijn gebruik
Mijn configuratie is weliswaar minder maar vergelijkbaar, bij mij voldoet de 'geen' met 'automatische detectie'

10/01/2022 om 17:11
Reactie #8

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #8 Gepost op: 10/01/2022 om 17:11 »
 
Ik heb nu "geen " eens geprobeerd en ga het zien  wat bedoeld u met  automatische dectie is dat voor renderen tijdens afspelen op äutomatisch "  Ik zie bij hardware versnelling geen 'automatisch "
En alvast bedankt voor uw reactie
e de waele

10/01/2022 om 17:11
Reactie #9

lotje

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #9 Gepost op: 10/01/2022 om 17:11 »
 
schijf (C:) samsung  SSD 850 EVO  500GB
mijn andere oude schijf is (F:)  wdcwd5000lpvt 500 GB   
Naar mijn idee zouden de map Studio-film-/schijfprojecten en de map Project herstellen met voordeel op een andere dan de C: schijf gezet kunnen worden.

10/01/2022 om 17:15
Reactie #10

lotje

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #10 Gepost op: 10/01/2022 om 17:15 »
 
Ik heb nu "geen " eens geprobeerd en ga het zien  wat bedoeld u met  automatische dectie is dat voor renderen tijdens afspelen op äutomatisch "  Ik zie bij hardware versnelling geen 'automatisch "
En alvast bedankt voor uw reactie
e de waele
Controlepaneel, dan Exporteren en Voorbeeld, daar staat bij mij Hardwareversnelling Type met die keuzemogelijkheden.

10/01/2022 om 17:19
Reactie #11

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #11 Gepost op: 10/01/2022 om 17:19 »
 
Ik heb bij mij alleen de keuze "geen"  "cuda " "intel " maar 3 mogenlijkheden dus .
wat betrefd de opslaglocaties staan deze allemaal op de C schijf (ssd)
e de waele

10/01/2022 om 22:03
Reactie #12

lotje

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2449
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #12 Gepost op: 10/01/2022 om 22:03 »
 
Sorry.
Klik op het vakje 'Automatische detectie', dan gaat de rest vanzelf

11/01/2022 om 12:00
Reactie #13

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #13 Gepost op: 11/01/2022 om 12:00 »
 
Forum leden . ik heb mijn opslaglocaties veranderd graag jullie informatie of deze nu juist zijn ingesteld

11/01/2022 om 12:35
Reactie #14

ireene

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 59
    • Bekijk profiel
Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Reactie #14 Gepost op: 11/01/2022 om 12:35 »
 
Beste
Reactie#12  ik zie bij mij nergens een vakje "automatische detectie "staan waar kan ik dat vinden Ik heb alle tabbladen bij instellingen nagekeken ??
e de waele

 

Pagina opgebouwd in 0.052 seconden met 27 queries.