Uwtrouwvideograaf.nl
41 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
13283 Berichten
8674 Berichten
7497 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4873 Berichten
4396 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13073
  • Nieuwste lid: LimaoAwarf
  • Totaal aantal berichten: 242086
  • Totaal aantal topics: 29535
  • Online vandaag: 63

Auteur Topic: Deel van project wordt niet weergegeven....  (gelezen 783 keer)

01/11/2021 om 11:37
Reactie #15

Cor V

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 4396
    • Bekijk profiel
Re: Deel van project wordt niet weergegeven....
« Reactie #15 Gepost op: 01/11/2021 om 11:37 »
 
Als van alle gebruikte hardware bronnen (DSLR, smartphone, GolPro, enz) correcte weergave en gebruik in de NLE mogelijk is en van specifiek één gedeelte niet, dan zit het probleem toch in dat ene deel van de footage?
Geeft Mediainfo in de vergelijking tussen goed en slecht geen verschillen, dan heb je kennelijk "zwart" opgenomen.

01/11/2021 om 17:48
Reactie #16

chefke

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 11
    • Bekijk profiel
Re: Deel van project wordt niet weergegeven....
« Reactie #16 Gepost op: 01/11/2021 om 17:48 »
 
Nu heb ik even het volgende geprobeerd;
1. Het deel wat van de video wat niet weergegeven word in de timeline geselecteerd, dus alle video's en foto's.
2. Deze gekopieerd en vervolgen verderop in de timeline geplakt.
3. Uitkomst is het zelfde, nog steeds een zwart beeld bij alleen dat deel.
Maarrrrr....
4. Weer dat deel geselecteerd wat niet weergegeven word
5. Alles naar een nieuwe in Premiere slepen
6. Vervolgens inhoud weer naar timeline slepen
7. Probleem opgelost! Althans dan word het weer weergegeven, alleen moet alle cuts weer in de juiste volgorde zetten.

Ik gebruik dit maar als (nood)oplossing, had gehoopt dat het simpeler op te lossen was. Kan nog wel van alles gaan proberen maar
ligt dus niet aan de fotos en videos, denk ik...
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door chefke »

02/11/2021 om 14:50
Reactie #17

chefke

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 11
    • Bekijk profiel
Re: Deel van project wordt niet weergegeven....
« Reactie #17 Gepost op: 02/11/2021 om 14:50 »
 
Stap 5 moet zijn: 5. Alles naar een nieuwe bin map in Premiere slepen

 

Pagina opgebouwd in 0.053 seconden met 27 queries.