Uwtrouwvideograaf.nl
30 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
7554 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4895 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242611
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 30

Auteur Topic: Handbrake queue finished probleem  (gelezen 490 keer)

05/06/2021 om 21:37
gelezen 490 keer

LvZ

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 8
    • Bekijk profiel
Handbrake queue finished probleem
« Gepost op: 05/06/2021 om 21:37 »
 
Hey allemaal,

Ik heb een probleempje met handbrake, en hoop dat iemand mij uitleg kan geven, en belangrijker nog : kan helpen dit op te lossen.

Ik heb ooit voor de grap eens een vlog gemaakt toen ik voor het eerst met een trailer op pad ging, vele leuke reacties hebben gemaakt dat ik dit nog steeds doe.

Het punt is alleen, dat ik alles film met de iPhone, (opzich goede camera)
De iPhone filmt alles in MOV, en première pro herkent dat helaas niet.

Dus vond ik handbrake om dat simpel over te zetten.

Het MOV bestand is ook  3840x2160 (4k)
En 59,96 FPS.

En na elke bestand die ik omzet naar mp4 krijg ik de volgende errors steeds:


“Queue finished with 5 errors or cancellations detected”


Wat ik doe?


Importeer de MOV bestand in handbrake

Ik kies voor Vimeo YouTube HQ 2160p60 4k preset

Ik kies voor Mp4 formaat

Web optimized
Align A/V start  (beide aangevinkt)

En start de encorder

Hij zet de bestanden wel gewoon om, en lijken goed van kwaliteit, maar wil toch eens weten of er verschil is zonder die errors, als ik tenminste erachter kom hoe dit op te lossen is.

Ben zelf ook erg onervaren met handbrake, dus neem me niet kwalijk als ik rare dingen zeg 😅

05/06/2021 om 22:14
Reactie #1

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Handbrake queue finished probleem
« Reactie #1 Gepost op: 05/06/2021 om 22:14 »
 
Premiere herkent wel degelijk iphone video.
Heb zelf de 12 max.
Welke Premiere versie gebruik je?
Het 'probleem' zit 'm in de variabele framerate, daar is Premiere niet zo goed in.
Begin met de camera op 50p te zetten.
Wanneer je de audio niet gebruikt hoef je je bestanden niet te converteren
Gebruik je de audio dan omzetten naar constante framerate met Handbrake.
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

05/06/2021 om 22:25
Reactie #2

LvZ

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 8
    • Bekijk profiel
Re: Handbrake queue finished probleem
« Reactie #2 Gepost op: 05/06/2021 om 22:25 »
 
Mag t eigenlijk niet zeggen, maar de versie die ik van première gebruik heb ik eens van internet af geplukt 🙈, is is 2019, versie 20.0.00 zo uit mijn hoofd.

De MOV bestanden van iPhone worden bij importeren daarvan niet herkend.

Gebruik helaas ook de audio van de opnames.

Maar de vraag nog steeds waar komen die errors dan vandaan, of komt dat van t geluid misschien?

05/06/2021 om 22:28
Reactie #3

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Handbrake queue finished probleem
« Reactie #3 Gepost op: 05/06/2021 om 22:28 »
 
Dan kan ik je helaas niet verder helpen.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

05/06/2021 om 22:40
Reactie #4

LvZ

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 8
    • Bekijk profiel
Re: Handbrake queue finished probleem
« Reactie #4 Gepost op: 05/06/2021 om 22:40 »
 
Snap ik ook, maar onterecht is het wel, deze vraag gaat over handbrake, en niet over Adobe.

06/06/2021 om 17:00
Reactie #5

Desert

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 773
  • Just one more thing...
    • Bekijk profiel
Re: Handbrake queue finished probleem
« Reactie #5 Gepost op: 06/06/2021 om 17:00 »
 
Jij rijdt in een Goggomobil, maar verwijt een ander dat je de Grand Prix niet wint?

 

Pagina opgebouwd in 0.125 seconden met 27 queries.