Uwtrouwvideograaf.nl
33 gasten, 1 lid
VideJo

Top posters

22897 Berichten
13316 Berichten
8674 Berichten
7541 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4884 Berichten
4406 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13093
  • Nieuwste lid: HeidiSip
  • Totaal aantal berichten: 242453
  • Totaal aantal topics: 29605
  • Online vandaag: 39

Auteur Topic: Adobe cc 2015, Bestandsfout.  (gelezen 4728 keer)

04/06/2019 om 00:18
gelezen 4728 keer

Kurtm

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 64
    • Bekijk profiel
Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Gepost op: 04/06/2019 om 00:18 »
 
Beste helpers,
Wat moet ik doen als Gopro MP4 1080p beelden die per ongeluk onderste boven zijn geschoten en ook zo werden geïmporteerd in cc 2015 nu plots niet op de tijdlijn te plaatsen zijn?
Bij het verslepen naar die tijdlijn krijg ik de melding ‘’geen video of audio bestand aanwezig’’.
Moet ik ze eerst met eea. programma omkeren alvorens in het project te slepen? Lijkt me nogal vreemd.
Gr. Kurt.

04/06/2019 om 12:17
Reactie #1

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #1 Gepost op: 04/06/2019 om 12:17 »
 
Dat heeft niets te maken met ondersteboven geschoten materiaal.

Wat je kunt doen is je videokaart updaten.
Media cache legen.
Trash preferences.

Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

04/06/2019 om 12:19
Reactie #2

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #2 Gepost op: 04/06/2019 om 12:19 »
 
Is dit de Hero 7 in H.265 of 264?
draai je op W7?
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

04/06/2019 om 18:31
Reactie #3

Kurtm

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 64
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #3 Gepost op: 04/06/2019 om 18:31 »
 
De Gopro staat ingesteld op 1080 50p het zal dus om h 264 gaan. Mijn pc draait op w7, en werk dus in Adobe première pro cc 2015.
Alle beelden waar ik de Hero 7 onderste boven hield staan ze dus op zijn kop en juist daarmee krijg ik : “Error Message The file has no audioproducten video streams”.
Dit bij het verslepen van het omgekeerde bestand naar de tijdlijn.

Met de normale bestanden waar ik de Gopro goed vast had en de beelden dus niet onderste boven zijn heb ik geen probleem met het plaatsen op de tijdlijn.

04/06/2019 om 18:44
Reactie #4

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #4 Gepost op: 04/06/2019 om 18:44 »
 
Heel bijzonder.
Bedenk wel dat de Gopro nieuw is en Pr 2015 relatief oud is.
Waarom niet upgraden naar 2019.
Kan een codec issue zijn.
Ik zou de beelden converteren met Handbrake.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

04/06/2019 om 22:38
Reactie #5

Kurtm

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 64
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #5 Gepost op: 04/06/2019 om 22:38 »
 
Interessant, ik tracht naar een 2019 update, hopelijk vermijd ik zo extra gedoe met converteren...
Bedankt.

06/06/2019 om 22:49
Reactie #6

Kurtm

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 64
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #6 Gepost op: 06/06/2019 om 22:49 »
 
Update naar cc 2019 is ook een onvermijdelijke update van Windows 7 naar 10. We zullen de stap dan toch ééns moeten doen hier...
Ik dacht eraan een laptop aan te schaffen voor de video hobby, maar vind die investering nogal fors, om maar te zwijgen over 4k, dit is niet voor direct.
Ik weet niet maar heb zo het gevoel dat een deftig 2dehands game laptopje van rond de 500€ wel in staat kan zijn om cc 2019 te draaien voor 1080/1940 montages.

06/06/2019 om 23:56
Reactie #7

Lenzz

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2455
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #7 Gepost op: 06/06/2019 om 23:56 »
 
Laptop gaat echt niet die voldoening geven die een (krachtige) desktop levert.

Paar jaar geleden (2012) een zware HP laptop aangeschaft.
Werd geadverteerd dat ie videobewerking aan kon.

Heeft al moeite met 1 track 4K van 'n half uur.
Is verder geoptimaliseerd.

Kost alleen maar meer centen...

edit: als ik het teruglees.. 7 jaar alweer! Time flies..  :o
« Laatst bewerkt op: 06/06/2019 om 23:56 door Lenzz »

07/06/2019 om 00:17
Reactie #8

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #8 Gepost op: 07/06/2019 om 00:17 »
 
Ik ben het met Lenzz eens.
Stel zelf een goede desktop samen.
2019 en 4k vragen om horsepower.

Een laptop om te edit vraagt om andere specificatie dan een om te gamen.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

07/06/2019 om 07:48
Reactie #9

GiBphoto

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 880
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #9 Gepost op: 07/06/2019 om 07:48 »
 
Tja wat is een goede configuratie tegenwoordig????
Mijn desktop is ondertussen ook al 8 jaar oud, en denk er ook aan om toch een upgrade te maken.
Nu een i7 op een Asus MB met 32Gb ram.
Ik heb de SSD (1Tb) klaar liggen om de C: drive te vervangen (omdat ik vind dat de Adobe APPs toch wat traag opstarten).
In het systeem zitten 8 HDDs vast ingebouwd en 2 op dock-systeem dus als ik het MB vervang dan moet ik op zijn minst ook 10 x SATA hebben.
Ik denk er ook aan om naar 64Gb RAM te gaan (of het zal helpen???). Al denk ik nooit over te gaan naar 4K video (???) daar ik 1080 meer dan voldoende vind. Maar een snellere rendering en verwerking in EA zou welkom zijn, daar heb ik een betere videokaart voor nodig vrees ik (???) degene die ik nu gebruik dateert dan ook van 8 jaar geleden (geloof ik). Momenteel heb ik een NVIDEA GeForce 9600 GT kaart zitten welke zeker verbeterd kan worden,,, maar welke?

Tja, vroeger was ik meer geïnformeerd over hardware maar tegenwoordig zie je de bomen door het bos niet meer. Het gaat allemaal zo snel dat je niet kan bijbenen...

Ik ben ook geen rockefeller dus toch ook wel budget gebonden (als ik hier thuis geen ruzie wil krijgen hahahahaha), het is en blijft een hobby natuurlijk.
Toch benieuwd naar oplossingen.............  
7x GoPro - Sony HDR-CX625 - Panasonic HDC-HS700 - Sony AX53 - Sony A6000 - Canon XA20 - Sony AX2000
DJi mini 2 drone - Beholder DS1 gimbal
PC: ASUS Workstation i9-10920X - 128Gb RAM - MSi GTX 1060 6Gb
https://lightshelter.be

07/06/2019 om 10:01
Reactie #10

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #10 Gepost op: 07/06/2019 om 10:01 »
 
Veel gebruikers denken dat het upgraden van 1 component (meestal de videokaart) een wereld van verschil gaat betekenen.
Dan komen ze van een koude kermis thuis want een nieuw component in een 'oud' systeem doe de hele machine uit balance geraken. En vaak doet de nieuwe software ook niet wat deze moet doen. Overigens geen één stukje software is bugvrij.

Wanneer je een systeen samenstelt voor Premiere dan dien je een beetje te weten hoe deze onder de motorkap werkt. Deze is net  even anders dan bevoorbeeld Avid of Resolve.
Er zijn diverse Amerikaanse bedrijven die systemen (onderdelen) testen speciaal ge-ent zijn op Premiere en After Effects.
Ga daar eens te raden.

Een slimme meid/vent is op de toekomst voorbereid.
Je stapt sneller over op 4K dan je denkt.
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

07/06/2019 om 18:37
Reactie #11

Lenzz

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2455
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #11 Gepost op: 07/06/2019 om 18:37 »
 
Nog even m.b.t. het ondersteboven filmen met de GoPro.
Heb je hem niet ingesteld op altijd correct horizontaal, ook al hangt ie op z'n kop?

07/06/2019 om 19:00
Reactie #12

Kurtm

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 64
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #12 Gepost op: 07/06/2019 om 19:00 »
 
Dat ga ik vanaf nu zeker doen. Ik heb van de rit nogal wat beelden onderste boven nu zag ik dat met de VLC media player deze beelden nu automatisch wel goed worden afgespeeld.
CC 2015 weet er geen raad mee...
Voorts vind ik de beelden door het ontbreken van een 2de camerastandpunt op de motor nogal eentonig, wat evident is. Dus in de toekomst wil ik overgaan op dat extra standpunt, dat vooraan
op de motor moet komen, en zo nu en dan ook vanop de benzinetank afgewisseld met zijwaardse helm montage.
Zoals ik reeds aangaf werkte het niet zo geweldig die smart remote bediening voor de Gopro 4 en 7 black combinatie. Dus hield ik het eenvoudig bij de hero 7 met camerastandpunt naar achter gericht.

07/06/2019 om 19:04
Reactie #13

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #13 Gepost op: 07/06/2019 om 19:04 »
 
Citaat
VLC media player deze beelden nu automatisch wel goed worden afgespeeld. CC 2015 weet er geen raad mee...

Ter info: vlc is een player, CC is een NLE: groot verschil.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

07/06/2019 om 19:25
Reactie #14

Lenzz

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 2455
    • Bekijk profiel
Re: Adobe cc 2015, Bestandsfout.
« Reactie #14 Gepost op: 07/06/2019 om 19:25 »
 
Nog even m.b.t. het ondersteboven filmen met de GoPro.
Heb je hem niet ingesteld op altijd correct horizontaal, ook al hangt ie op z'n kop?

 

Pagina opgebouwd in 0.074 seconden met 27 queries.