Uwtrouwvideograaf.nl
15 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4896 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3233 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242612
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 19

Auteur Topic: Beeld past niet  (gelezen 20356 keer)

09/06/2016 om 20:03
gelezen 20356 keer

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Beeld past niet
« Gepost op: 09/06/2016 om 20:03 »
 
Ik werk al een hele tijd met Premiere Pro 6
De vakantie filmpjes zet ik van mijn Panasonic HDC-SD90
Altijd zonder problemen over.
De laatste keer ongeveer 6 maand geleden.

Deze keer April 2016 heb krijg ik de film niet 100% in beeld, maar is het beeld veel te groot.
Normaal doe ik niets aan de settings en ging alles automatisch altijd goed.
Moet ik de settings aanpassen ? Zo ja, welke
Of is er iets anders aan de hand

Is het mogelijk om een print screen toe te voegen van mijn opties ? Lukt nu niet.

09/06/2016 om 20:35
Reactie #1

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #1 Gepost op: 09/06/2016 om 20:35 »
 
Je settings horen gelijk te zijn aan je beeldmateriaal.
Zo doe je dat:
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

10/06/2016 om 11:16
Reactie #2

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #2 Gepost op: 10/06/2016 om 11:16 »
 
Dank
Ga ik meteen proberen.

Verder is ook het geluid 'weg'.
Hetzelfde probleem of iets nieuws.

10/06/2016 om 11:46
Reactie #3

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #3 Gepost op: 10/06/2016 om 11:46 »
 
Voor het geluid dien je heel specifiek je probleem te omschrijven.
comp spec. source, workflow.

Hier staat veelal een oplossing tussen:
http://helpx.adobe.com/premiere-pro/kb/audio-video-glitches-avchd.html
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

11/06/2016 om 14:21
Reactie #4

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #4 Gepost op: 11/06/2016 om 14:21 »
 
Settings gelijk aan beeldmateriaal.
Moet ik elk stukje film slepen (drag clip to new item).
Ik heb dat nog nooit hoeven doen.

Als ik de filmstukjes met Windows Media player afspeeld, is er wel geluid.

11/06/2016 om 14:35
Reactie #5

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #5 Gepost op: 11/06/2016 om 14:35 »
 
Als ik een al gemaakt filmpje wil openen krijg ik deze tekst  en wordt het programma afgesloten.

This project contained a sequence that could not be opened.
No sequence preview preset file codec could be associated with this sequence type.

Ik snap er niets van.
Adobe Premiere Pro CS6 heeft altijd gewoon gewerkt.

11/06/2016 om 15:06
Reactie #6

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #6 Gepost op: 11/06/2016 om 15:06 »
 
Citaat
Settings gelijk aan beeldmateriaal.
Moet ik elk stukje film slepen (drag clip to new item).
Ik heb dat nog nooit hoeven doen.

Als ik de filmstukjes met Windows Media player afspeeld, is er wel geluid.


Nee dat hoeft maar 1x om de juiste sequence settings te krijgen.

Dat een filmstukje in een speler zoals WMP speel wil helemaal niet zeggen dat deze ook goed speelt in een video-editor als Premiere. Groooot verschil.

Oplossing voor de error message:
https://helpx.adobe.com/premiere-pro/kb/features-presets-missing-premiere-pro.html
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

12/06/2016 om 16:01
Reactie #7

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #7 Gepost op: 12/06/2016 om 16:01 »
 
Beeld is nu goed, maar nu nog het geluid.

Premiere Pro opnieuw installeren ?
Of is er nog iets anders wat ik doen kan.

12/06/2016 om 17:46
Reactie #8

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #8 Gepost op: 12/06/2016 om 17:46 »
 
Heb je de link gelezen/geprobeerd?
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

13/06/2016 om 19:01
Reactie #9

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #9 Gepost op: 13/06/2016 om 19:01 »
 
De link heb ik gelezen, maar als ik het goed begrijp betekent het compleet nieuwe installatie van CS6.

13/06/2016 om 19:50
Reactie #10

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #10 Gepost op: 13/06/2016 om 19:50 »
 
Als de eerste twee oplossingen niet helpen: ja.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

13/06/2016 om 19:57
Reactie #11

Theo 22

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 7554
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #11 Gepost op: 13/06/2016 om 19:57 »
 
Citaat van: Hans B
maar als ik het goed begrijp betekent het compleet nieuwe installatie van CS6.


In dat geval niet vergeten om eerst CS6 te deactiveren!
groetjes,

Theo

13/06/2016 om 20:25
Reactie #12

Hans B

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 93
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #12 Gepost op: 13/06/2016 om 20:25 »
 
Nou ik snap er niets van ik heb nu 45 seconden film gemaakt.
8 verschillende fragmentjes achter elkaar, gerenderd en de film wil niet eens fatsoenlijk 'lopen'

Verder bij importeren van nieuw film files komt rechts onderin een geel driehoekje met de tekst.
Dolby Audio Decode Licensing Restrictions for en dan film naam bestandje

Zou het helpen om van CS6 naar de nieuwe CS14 te gaan.


13/06/2016 om 20:49
Reactie #13

Theo 22

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 7554
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #13 Gepost op: 13/06/2016 om 20:49 »
 
Citaat van: Hans B

Zou het helpen om van CS6 naar de nieuwe CS14 te gaan.

 

Bedoel je CC2015? Dan moet je wel bereid zijn om een abonnement af te sluiten.
groetjes,

Theo

13/06/2016 om 20:50
Reactie #14

Theo 22

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 7554
    • Bekijk profiel
Re: Beeld past niet
« Reactie #14 Gepost op: 13/06/2016 om 20:50 »
 
Citaat van: Hans B
Nou ik snap er niets van ik heb nu 45 seconden film gemaakt.
8 verschillende fragmentjes achter elkaar, gerenderd en de film wil niet eens fatsoenlijk 'lopen'

Verder bij importeren van nieuw film files komt rechts onderin een geel driehoekje met de tekst.
Dolby Audio Decode Licensing Restrictions for en dan film naam

 

Maar heb je CS6 dan al opnieuw geinstalleerd?
groetjes,

Theo

 

Pagina opgebouwd in 0.132 seconden met 27 queries.