Uwtrouwvideograaf.nl
127 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3272 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243087
  • Totaal aantal topics: 29712
  • Online vandaag: 164

Auteur Topic: datavideo dn60  (gelezen 4561 keer)

13/02/2016 om 18:39
gelezen 4561 keer

pitjepoppe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
datavideo dn60
« Gepost op: 13/02/2016 om 18:39 »
 
Goedendag,dit is mijn eerste vraag op dit forum dus ik zal eerst vertellen wie ik ben:Peter kuijer,gebr.naam is pitjepoppe,beroep:musicus.
Het probleem met de DN60 is,dat er eigenlijk geen peil op te trekken is,wanneer hij in de opnamestand komt.Ik weet dat er eerder vragen over gesteld zijn en vooral het aanzetten van de DN60 na de camera leek de oplossing,maar bleek toch ook niet 100% betrouwbaar.Zijn er inmiddels misschien weer nieuwe ideeen over te melden?

14/02/2016 om 12:43
Reactie #1

Swanny

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 76
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #1 Gepost op: 14/02/2016 om 12:43 »
 
Hallo Pitjepoppe,

Om de DN60 synchroon te laten opstarten met de camera moet je in setup de volgende instellingen hebben aan staan.

Setup: 1 File type m2t only
       2 Set sync to tape op Sync to tape on zetten
       3 Record on power up op record on power up zetten
       4 Het belangrijkste de schakelaar aan de linkerkant in de middelste stand zetten , dan zal je zien als je de camera aanzet dat de DN60 automatisch ook aangaat, begin je nu met filmen dan zal de DN60 automatisch ook opnemen , die krijgt dan het commando van de camera via Ilink.

Groeten Henk.


14/02/2016 om 15:52
Reactie #2

Pim Foppen

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 3289
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #2 Gepost op: 14/02/2016 om 15:52 »
 
Citaat van: Swanny
......die krijgt dan het commando van de camera via Ilink.
 

Behalve als het een Canon is met een verouderde firmware die het protocol niet ondersteund en dat komt in deze setup vrij veel voor met Canon....


14/02/2016 om 16:18
Reactie #3

Swanny

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 76
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #3 Gepost op: 14/02/2016 om 16:18 »
 
En daar heb ik helaas geen ervaring mee , maar op de Sony HDR-FX7 werkt het prima.
Het is ook niet duidelijk welke camera vraagsteller gebruikt.

Groeten Henk.

18/02/2016 om 19:16
Reactie #4

pitjepoppe

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #4 Gepost op: 18/02/2016 om 19:16 »
 
Hartelijk dank voor de reacties.De camera is de Sony HVR HD1000e
Ook in de stand:Rec on power,blijft hij in de stand:NO INPUT.
Wat wel weer opeens werkte was de DN60 aanzetten na de camera.Dit gaat dan urenlahg goed.Spanning af,aanzetten,gelijk in de REC-stand{met de dubbele teller.}Zeker 10 maal.
Begin je de volgende dag weer zo,dan lukt het weer niet.pitjepoppe

18/02/2016 om 21:48
Reactie #5

Swanny

  • **
  • Information
  • Jr. Member
  • Berichten: 76
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #5 Gepost op: 18/02/2016 om 21:48 »
 
Hallo Pitjepoppe,

Ongeveer een gelijksoortig probleem gehad met de Sony HDR-FX7, en wat bleek de Ilink uitgang van de camera was een beetje uitgelubbert , of te wel iets ruimer geworden waar door sommige kontakten niet goed functioneerden , nieuwe uitgang er op laten zetten en de problemen waren voorbij.
wat niet zeggen wil dat het bij uw camera het geval is maar bekijk het een en ander toch even.

gr. Henk

09/07/2020 om 14:33
Reactie #6

bolske

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 49
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #6 Gepost op: 09/07/2020 om 14:33 »
 
Hallo,

Ik zoek ook nog zo een DN60 voor mijn Sony FX7.
Weet jij nog van iemand?  die er een heeft
luc

09/07/2020 om 14:40
Reactie #7

bolske

  • *
  • Information
  • Newbie
  • Berichten: 49
    • Bekijk profiel
Re: datavideo dn60
« Reactie #7 Gepost op: 09/07/2020 om 14:40 »
 
Hallo Henk,
Heb je nog de DN60 en verkoop je hem niet ?    groeten     Bolske
luc

 

Pagina opgebouwd in 0.094 seconden met 27 queries.