Uwtrouwvideograaf.nl
32 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
13314 Berichten
8674 Berichten
7541 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4884 Berichten
4406 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13093
  • Nieuwste lid: HeidiSip
  • Totaal aantal berichten: 242448
  • Totaal aantal topics: 29603
  • Online vandaag: 42

Auteur Topic: menu ae to encore  (gelezen 10973 keer)

28/10/2010 om 19:28
gelezen 10973 keer

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
menu ae to encore
« Gepost op: 28/10/2010 om 19:28 »
 
hallo,

ik heb een menu gemaakt in after effects cs5,
nu wil ik deze knoppen laten activeren in encore.
Hoe kan ik deze in encore tot een menu knop maken.
Heb hem via dynamic link doorgestuurd naar encore.

iemand een idee

28/10/2010 om 20:02
Reactie #1

Tante Ka

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 5795
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #1 Gepost op: 28/10/2010 om 20:02 »
 
In Encore het element als knop definiƫren " is (+) voor de naam zetten. ". Of aanvinken dan krijg je ook de extra lagen voor de tekst en selctiemarker erbij.
Over het algemeen volg ik een omgekeerde weg. Eerst in photoshop de eindversie maken en die importeren in Encore of AE als compositie. Daarna in AE animeren, en vervolgens de animatie als achtergrond in het menu zetten in Encore.
Groetens
Koert

30/10/2010 om 13:00
Reactie #2

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #2 Gepost op: 30/10/2010 om 13:00 »
 
In AE onder Layer vindt je Adobe Encore/create button.
« Laatst bewerkt op: 30/10/2010 om 13:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

20/11/2010 om 15:05
Reactie #3

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #3 Gepost op: 20/11/2010 om 15:05 »
 
ja oke heb ik gedaan en gemaakt maar hoe krijg ik deze dan actief in encore zodat ik hem kan linken aan een film file

20/11/2010 om 15:09
Reactie #4

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #4 Gepost op: 20/11/2010 om 15:09 »
 
Als het goed is heb je dat in AE gedaan door prefixes aan de layers te geven.
Anders convert to button (te vinden onder object)
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

20/11/2010 om 19:55
Reactie #5

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #5 Gepost op: 20/11/2010 om 19:55 »
 
krijg ze wel gemaakt in ae maar zodra ik hem dan importeer de complete film file in encore ka ik niks meer selecteren als ik hem als motion menu aan het menu plak.
Kan dan ook niet create button doen.

20/11/2010 om 20:34
Reactie #6

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #6 Gepost op: 20/11/2010 om 20:34 »
 
Geen idee.
Je kunt je menu uploaden en dan kunnen we er naar kijken.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

21/11/2010 om 10:03
Reactie #7

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #7 Gepost op: 21/11/2010 om 10:03 »
 
oke is goed zal ik doen,

22/11/2010 om 19:22
Reactie #8

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #8 Gepost op: 22/11/2010 om 19:22 »
 
volgens mij heb ik het probleem gevonden,
heb in encore de layers uit gezet van het menu en nu kan ik wel objecten maken.

23/11/2010 om 19:02
Reactie #9

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #9 Gepost op: 23/11/2010 om 19:02 »
 
dacht het te gevonden hebben,
naar welke site kan ik het beste het menu uploaden dan.
Iemand een tip waar ik de .psd file kan plaatsen voor naar te laten kijken

23/11/2010 om 19:39
Reactie #10

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #10 Gepost op: 23/11/2010 om 19:39 »
 
Via www.YouSendit.com
Versturen naar je eigen emailadress en hier de download link plaatsen.
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

24/11/2010 om 17:15
Reactie #11

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #11 Gepost op: 24/11/2010 om 17:15 »
 

24/11/2010 om 17:16
Reactie #12

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel

24/11/2010 om 19:45
Reactie #13

Knarf

  • *****
  • Information
  • Hero Member
  • Berichten: 22897
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #13 Gepost op: 24/11/2010 om 19:45 »
 
Menu doe het prima.
Nog even over DL. Je kunt van Encore naar AE maar niet andersom. Menu maken in AE en dan opslaan als .psd
Importeren als menu, veranderingen kun je aanbrengen dmv Edit Menu In Photoshop.
« Laatst bewerkt op: 01/01/1970 om 01:00 door Knarf »
Adobe Community Professional
Adobe Certified Expert Premiere Pro CC
Groetjes Ann

25/11/2010 om 17:06
Reactie #14

Sjeik

  • ***
  • Information
  • Full Member
  • Berichten: 152
    • Bekijk profiel
Re: menu ae to encore
« Reactie #14 Gepost op: 25/11/2010 om 17:06 »
 
oke, dacht het ook andersom kon.

WEet je toevallig hoe je kan zorgen dat de teksten van het menu pas naar een halve minuut te voorschijn komen.

 

Pagina opgebouwd in 0.048 seconden met 27 queries.