Uwtrouwvideograaf.nl
91 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3272 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243087
  • Totaal aantal topics: 29712
  • Online vandaag: 164

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Buskees

Pagina's: « 1 [2] 3 4 ... 214 »
16
Nieuws / Re: Red Bull geeft je vleugels?
« Gepost op: 29/12/2021 om 19:50 »

party-pooper     8)

(Amerikaans; informeel) spelbreker

Lang niet altijd met je eens, maar nu wel!!!

17
Fotogallerij / Re: 8 mm Scanner
« Gepost op: 22/12/2021 om 16:54 »
Zo jong nog allemaal en dan al klagen...

 ;) ;D ;D ;D ;D

18
Nieuws / Re: 20-jarig jubileum VideoMontageForum
« Gepost op: 21/12/2021 om 12:43 »
Ik sluit me aan bij de felicitatie en ben blij met de update die nu heeft plaatsgevonden en nog elke dag voorzien wordt van updates!

Kees

19
Fotogallerij / Re: Even testen of het hier werkt
« Gepost op: 19/12/2021 om 05:51 »
Het is geen dorp, Kees, het is een klooster.

Ach, bijna hetzelfde!!  ;D

20
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 16/12/2021 om 20:31 »
Heel mooi, Sorry Arvid, we houden je bezig hé...

Ach, bij een beetje waardering is het nog leuk ook!!! (zei degene die er totaal geen verstand van heeft!)

Kees

21
Video Capture- en Grafische Kaarten / Re: professionele camera's
« Gepost op: 16/12/2021 om 14:40 »
Weet iemand nog een winkel waar ze meerdere modellen van professionele camera's in voorraad hebben en die ook werkend kunnen laten zien. Tot mijn grote spijt heeft CameraNu geen echte prof afdeling meer, tenminste de zolder die ze daar voor hadden is niet meer in gebruik.

Misschien dat je eens bij Cameraland in Alkmaar kan kijken. Zij hebben een grote winkel, zijn erg professioneel en je kan altijd eerst even met ze bellen of ze iets voor je kunnen betekenen!! (https://www.cameraland.nl/)

22
VideoComputer Harde Waren / Re: Geluid kwijt op wat oudere pc
« Gepost op: 16/12/2021 om 12:03 »
Maar je kan wel eens super veel problemen ondervinden als je het oude SSD laat zitten hoor, verwijder deze uit je systeem (hardware matig dus) voor je aan een nieuwe installatie begint. 

Succes met het installeren, en we zien je snel weer terug hier verschijnen.

Hoi Gilbert, Het voordeel van een dual-boot is dat je kan opstarten met de systeemschijf die je kiest! Met het installeren van de nieuwe ssd haal ik al het andere aan fysieke schijven ook eerst los zodat er niks verkeerd kan gaan. Daarna tijdelijk een dual-boot met alles er weer aangekoppeld en als alles dan gemigreerd is gaat de oude ssd als (dual-boot) systeemschijf van het systeem af en wordt een extra opslagschijf(je). Wellicht hoef ik niet eens iets te missen hier omdat ik gewoon tijdelijk kan blijven opstarten van de oude ssd.. Ik zie altijd wel tegen zulke dingen op, dat geef ik toe, maar het was inderdaad, behalve dat het geluid niet meer werkt, ook wel een keer nodig omdat deze ssd ook nog nauwelijks cache over had om normaal te kunnen werken! Straks heb ik een "verse" installatie en zet daar (voorlopig) alleen op wat ik denk nodig te hebben!!

Kees

23
VideoComputer Harde Waren / Re: Geluid kwijt op wat oudere pc
« Gepost op: 15/12/2021 om 18:12 »

Zelf werk ik uitsluitend met MPC-HC als videospeler. Ben daar meer dan  zeer tevreden over.
Mocht je iets willen vergelijken in MPC-HC dan hoor ik het wel.

Toch even een reactie nog want het is (nog) niet in orde! Is ook geen drama.

@ Wim: Ik gebruik normaal ook alleen maar MPCHC Wim, ook al wordt die verder niet meer ontwikkeld! Die heeft me nooit in de steek gelaten eigenlijk! Ik ben er nu wel achter dat het een softwareprobleem is want toen ik een ander progje wilde installeren kreeg ik een melding dat er het nodige beschadigd was m.b.t. geluid! Het progje had specifiek het geluidsdeel nodig om te kunnen werken en miste daarvan dingen zodat het niet kon functioneren.

@ Beaufrere: Dit heb ik inmiddels ook getest maar ook dat werkt niet. Blijkbaar is er iets functioneels weg of corrupt waardoor audio niet meer gaat werken.

Ik ga een nieuwe SSD aanschaffen en dan tijdelijk een dual-boot maken om even de ellende m.b.t. mailen voor te blijven. Als de boel dan gemigreerd is kan ik de oude (en inmiddels veel te kleine) SSD verwijderen of als extra schijfje laten bestaan! Ik denk dat dit voor mij de beste oplossing is. Want Henk (Lotje), ik zou ook mijn Live Mail onmiddellijk kwijt raken als ik jouw optie zou toepassen en dat vind ik helaas geen goed plan... En het is gelijk twee vliegen in één klap vangen! Want extra schijfruimte op "C" is inmiddels geen overbodige luxe! In elk geval iedereen wel bedankt voor het meedenken, het is helaas nu even niet anders!

Kees

24
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 11/12/2021 om 23:05 »

Dat was een schoonheidsfoutje, vergeten weg te halen. Is nu gefixed.

Thnx Arvid, het wordt steeds mooier en beter!!!

25
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 10/12/2021 om 22:33 »
Misschien kan je de extensies die in een forumbeschrijving staan zoal b.v. "vegas.png|En wat zijn dan de voordelen van VEGAS software pakket? " weghalen? Dat vind ik wél nutteloos en leest ook niet fijn vind ik! Ik zal binnenkort ook eens op schrijffoutjes checken in de fora. En dan bedoel ik niet wat de leden schrijven, maar wat als vaste info staat!!

Ben het trouwens niet met Jo eens dat de shoutbox in het portaal zou moeten staan!! Hij zou m.i. juist NIET in het portaal moeten staan!! Dan wordt die gesplitste pagina wat breder en als je vanuit het forum naar een topic gaat heb je totaal geen last van de shoutbox Jo!! Dan is alles zo breed als jij wilt!!

Kees

26
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 09/12/2021 om 11:07 »
Je kunt dus wel je post aanpassen en verwijderen, maar dat duurt maar heel kort? Begrijp ik het zo goed ?

Ik was door omstandigheden even van de radar, sorry daarvoor!!

Zoals ik dat hier ervaar Arvid klopt dat.. Misschien is het wel zo dat je maar 1 x kan wijzigen, ik weet dat (nog) niet precies!!

27
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 06/12/2021 om 19:25 »
Overbodige knoppen onderaan zijn idd weg. Maar je kunt maar heel even een post aanpassen, die mogelijkheid is in "no-time" verdwenen. Je hebt de volgorde in de schreeuwdoos gewijzigd maar als je in gelogd bent, komt de schreeuwdoos nog steeds met het bovenste (een ouder) bericht naar boven. De slider moet eigenlijk onderaan staan na het inloggen!

En ja, in de SD tijd was het een super ding die GS400. Was er ook altijd heel tevreden over!!

Kees

28
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 06/12/2021 om 19:05 »
Het 2e dingetje heeft Aleras al gemeld in de schreeuwdoos en dat was ook mij opgevallen! Verder kan je niet reageren op een specifiek bericht in een draadje, je reageert altijd op het laatste bericht wat soms verwarrend kan zijn. Is dat aan te passen?? Moet wel zeggen dat de boel een klap sneller is hier!!

Overigens... Wordt het niet tijd dat je één van je pro camera's als avatar gaat gebruiken? Die GS400 is nu wel een beetje uit de tijd he!! ;)

Groetjes, Kees

29
Nieuws / Re: Update Forum *post hier jou problemen
« Gepost op: 06/12/2021 om 14:00 »
Het draait allemaal weer Arvid. Ik kom nog wel wat onbegrijpelijke dingetjes tegen zoals bijvoorbeeld 2x dezelfde knoppen onderin een topic!! (zie bijlage)

Kees

30
VideoComputer Harde Waren / Re: Geluid kwijt op wat oudere pc
« Gepost op: 05/12/2021 om 22:14 »
Het is volgens mij nog lang niet allemaal perfect hier met het nieuwe forum. Ik zie een aantal dingen dubbel en je kan ook niet op een specifieke post van een persoon reageren. Nu reageer je aldoor op de laatste!! En de schreeuwdoos werkt precies andersom! Wel lekker snel en de "feel" lijkt op het oude forum. Arvid, complimenten!! Het zal wel ff wennen worden!

Kees

PS: nog niet aan testen toegekomen!!

Pagina's: « 1 [2] 3 4 ... 214 »

Pagina opgebouwd in 0.125 seconden met 28 queries.