Uwtrouwvideograaf.nl
17 gasten, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4896 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3233 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242612
  • Totaal aantal topics: 29632
  • Online vandaag: 19

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Edd

Pagina's: [1] 2 3 ... 34 »
1
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 28/02/2022 om 11:24 »
Nu er meer en meer met de GSM wordt gefilmd, zou hier ook een rubriek niet voor misstaan ?
Zeker nu de kwaliteit beter en beter wordt + een GSM heb je toch bijna altijd bij (als ze niet constant worden bezet vanwege sms'en ! ).
Gisteren in een programma infrarood opnames van een GSM gezien die in een afstand's bediening kon "kijken" !

2
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 26/02/2022 om 10:38 »
Mij moet Je niet overtuigen  ;D , maar een forum is zo goed zijn leden zijn, hier denk Ik niet dat Je kan klagen  !
Af en toe een discussie moet zeker kunnen zeker als dit een positieve uitkomst heeft  ;D.
Bedankt
Edd

3
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 24/02/2022 om 16:09 »
100 %  ;D weeral bedankt, het maximaliseren deed het.
Beetje zoeken, eerst was maximaliseren grijs en niet te gebruiken maar nu prima.
Nu kan Ik het testen en eventueel in Resolve gebruiken.
Edd

4
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 22/02/2022 om 16:21 »
Ik heb Particle Illusion op m'n laptop geïnstalleerd, maar m'n laptop heeft 1980x1080 resolutie en P.I. wordt veel te groot weergegeven, zelfs maar een klein deel zichtbaar !
Kan dit oplossen door de basis resolutie van de laptop te verkleinen, maar dat vind Ik geklungel.
Is er soms een andere oplossing ?
Edd

5
DaVinci Resolve / Re: 1440x1080 beeldvullend in 1920x1080
« Gepost op: 22/02/2022 om 16:14 »
Rechts klikken, zeker in Resolve, opent veel extra menu's !

6
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 21/02/2022 om 17:27 »
Bedankt beide voor de info.
Ben juist van Edius naar Resolve over gestapt, wat al een leercurve is, zeker Fusion, dit moet er ook bij kunnen !
Nogmaals bedankt
Edd

7
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Particle Illusion
« Gepost op: 20/02/2022 om 11:40 »
Goede tip, creëer ze nu met Resolve fusion, maar dat gaat wel niet zo vlot als met dit .
Werkt dit, de gratis versie, zonder beperkingen / watermerk ?
Bedankt voor de tip.

8
Nieuws / Re: Videocamera die kan volgen
« Gepost op: 18/02/2022 om 14:48 »
Snelle jongen !

9
Nieuws / Re: Videocamera die kan volgen
« Gepost op: 17/02/2022 om 11:18 »
Dat bestaat, maar zover Ik weet zit dat niet in de camera maar in de gimbal (statief), op mijn gimbal sluit Ik een GSM / iPhone aan en met de nodige software kun je een "doel" selecteren, en de de camera wordt door de gimbal "gestuurd", en dit is de amateur versie !
Spijtig werkt dit niet met elke GSM even goed.

10
VideoComputer Harde Waren / Re: Dell UP2716D
« Gepost op: 10/01/2022 om 11:54 »
Mijn info was niet volledig , sorry hiervoor, in m'n PC zit een RTX3060  dus voldoende outputs hiervan, mijn bedoeling was : als Ik in de BIOS wil kijken / aanpassen trok Ik altijd de DP kabel uit de videokaart en stak deze in de output van moederbord.
Een beetje "lui" of ook al wat ouder, ik wil dit doen via een tweede aansluiting op de monitor via een HDMI kabel die in de output van het mobo zit en de DP kabel laten zitten, dan via de input keuze van het scherm de gewenste input kiezen, ik heb deze "aanpassing" nu gedaan en het werkt perfect !
Bedankt voor het meedenken en hier info voor wie zich in dezelfde situatie bevind als ik.
Thx
Edd

11
VideoComputer Harde Waren / Dell UP2716D
« Gepost op: 09/01/2022 om 17:58 »
Aan een Dell UP2716D monitor zijn verschillende ingangen voorzien, de grafische kaart is aangesloten via de DP input, kan ik de video uitgang van het moederbord via een HDMI input kabel ook aansluiten, EN deze kabel aangesloten laten
Als ik nu in de BIOS wil kijken, sluit ik een HDMI kabel aan op de monitor en verwijder Ik deze terug.
Op de monitor kan ik via een menu kiezen welke ingang ik wil zien.
Op de Dell site gezocht, maar niets gevonden.
Thx

12
DaVinci Resolve / Re: Wat is nieuw? Update DaVinci Resolve 17.4.3
« Gepost op: 22/12/2021 om 19:41 »
Word alleen maar beter !

13
Canon Camera\'s / Re: Heeft iemand ervaring canon videocamera AX11
« Gepost op: 22/08/2021 om 15:00 »
Idem hier, heb de "XA"20 gehad, zeer goede camera, heb deze weggedaan voor 4K en ondanks tevreden met de XA20 toch de stap gezet en met de Sony X70 een gelijkaardig toestel met gelijkaardige bediening / mogelijkheden, en geen spijt hiervoor.

14
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Handbrake: ondertitteling
« Gepost op: 25/11/2020 om 16:45 »
Handbrake is geen eenvoudig progje. zoals de help file vermeld is de character code belangrijk, de SRT files hoe maak Je die ?
Ik gebruik Handbrake zeer uitzonderlijk, in Edius X zit alles voor mij in, voor ondertitels gebruik Ik het programma zelf en daar heb Ik alle mogelijkheden in die Ik me maar kan wensen.
Kijk hier eens naar.

15
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Re: Handbrake: ondertitteling
« Gepost op: 24/11/2020 om 16:36 »
Op de  subtitle tab kun Je SRT files invoegen, er zijn twee manieren :
Hard burn => de ondertitels worden "ingebrand" in de film en kunnen niet weer verwijderd worden nog uit / aan gezet  !
Soft subtitles : er worden twee files aangemaakt : de film en de ondertitels, deze laatste kan met de juiste weergave software aan / uit weer ge geven worden.

Volgende komt uit de handleiding van Handbrake zelf.
https://handbrake.fr/docs/en/latest/advanced/subtitles.html

SRT Subtitles

Can be read from your source file or imported through the “Subtitles tab” if you have separate files(s)
You can set an offset (measured in milliseconds) to change the start time that the first and subsequent SRT subtitles will appear. Use trial and error encoding a single chapter to obtain the correct offset.
You should make sure the correct character code is selected from the “Char Code” dropdown. Selecting the wrong code, will result in your output file having no subtitle track, and can cause the player to crash when playing that track.
Please note, SRT tracks are converted to SSA in the output file. This behavior is not currently configurable.

Pagina's: [1] 2 3 ... 34 »

Pagina opgebouwd in 0.172 seconden met 28 queries.