Uwtrouwvideograaf.nl
3 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4901 Berichten
4406 Berichten
3669 Berichten
3247 Berichten
2541 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13360
  • Nieuwste lid: Oma Lies
  • Totaal aantal berichten: 242857
  • Totaal aantal topics: 29679
  • Online vandaag: 6

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Studio Brandaris

Pagina's: [1] 2 3 ... 12 »
1
Algemene vragen / Kaart Google
« Gepost op: 06/08/2023 om 13:41 »
Weet iemand hoe ik een kaart van Google maps legaal kan gebruiken in een videofilm. Het zijn geen commerciële projecten. Ik kan daar op internet niets over vinden.

2
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / storing in beeld
« Gepost op: 03/05/2023 om 19:55 »
Bij een oude analoge videofilm heb ik een stukje met wat storing in het beeld. Is dat met een of ander filter of programma wat minder zichtbaar te maken.

3
Met Opacy en het pennetje kan je een masker maken om b.v. een vlekje te verwijderen. Dat gaat ook met het Dust & Scratches effect. Dat werkt altijd prima, maar toch heb ik regelmatig moeite ermee. Dan is namelijk het effect niet te zien, dus je kan geen masker maken, niet met de pen of met de voorgevormde vormen zoals de cirkel. Waardoor is het masker niet zichtbaar, ondanks dat het effect is ingeschakeld.
Meestal als ik het programma afsluit en opnieuw opstart werkt het wel, maar niet altijd. dan moet ik eerst de pc opnieuw opstarten.

4
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / fieldoptions onbruikbaar
« Gepost op: 23/04/2023 om 19:29 »
Mijn fieldoptions in het project zijn grijs, dus onbruikbaar. Daarbij is de filmclip groen gekleurd. Wat kan dat zijn. Het is gewoon een mp4 project.
2003 Midden-Amerika mp4
1920 x 1080
01;09;26;11, 25,00 fps
48000 Hz - Stereo
Color Space: Rec. 709

5
Algemene vragen / avi index repareren.
« Gepost op: 23/03/2023 om 19:16 »
Hoe repareer ik een avi index. VLC repareert niet. Is er een gratis programma dat dit kan? Momenteel maar 1 film die ik in in Premiere wil bewerken.

6
MUZIEK & GELUID / De-Esser
« Gepost op: 13/02/2023 om 19:36 »
Wat is de beste manier of fluitende s'en kwijt te raken. In Audition probeer ik het, maar ik heb geen idee welke instelling het beste werkt. Ik ben aan het schuiven geweest met de frequenties, maar echt helpen doet het niet. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het andere geluid, zoals muziek en effecten er minder van worden. 

7
Algemene vragen / telecine machine.
« Gepost op: 12/01/2023 om 10:48 »
Is er iemand op dit forum die werkt met een telecine machine (S8 films digitaliseren) van Dieter Fälker van Telecine uit Duitsland of iemand of een bedrijf kent, dat er mee werkt. Het gaat om een Bauer T502 projector.


8
MUZIEK & GELUID / probleem met Audition
« Gepost op: 30/11/2022 om 19:59 »
Ik heb een keer problemen gehad met de hardware geluidinstellingen voor Audition. Nu werkt het weer, maar geluid wordt bij opname flink vervormd. Wellicht een verkeerde instelling. Device Class staat nu op WASAPI. Heb hierbij ook de keus in ASIO en MME. Device staat nu op Realtek(R) Audio kan ook naar NVIDEA High Definition.
Ik weet niets van al deze verschillende instellingen en wat ze betekenen. Wat is de beste instelling

9
Algemene vragen / spamhaus blokkering
« Gepost op: 21/11/2022 om 16:26 »
Sinds enige tijd staat mijn IP-adres op de Policy Blocklist*, dit houdt volgens mij in dat verzonden berichten van mijn PC geblokkeerd kunnen worden, omdat ik spam zou verzenden. Nu wil ik echt wel bekennen dat ik sporadisch een beetje slap zit te [nn]len op Whatsapp, meer sociale media beheers ik niet, maar dat is nauwelijks spam te noemen. Ik heb mijn PC met diverse programma's gescand op malware. Niets aan de hand. Daarbij staat mijn PC meestal maar een korte tijd aan. Als die uitstaat is het ook echt uitgezet met een masterschakelaar die alle stroom naar mijn studio afsluit. Ik snap dus niet wat er aan de hand kan zijn. Het vreemde is dat ik alleen door het Adobevideoforum wordt geweigerd, als ik daar een bericht naar wil sturen. Dit forum en mijn diverse emailadressen werken verder perfect. Ik wil graag van deze lijst af, omdat ik meen er onterecht op te staan. Maar ik kan nergens een contactadres vinden om de blokkering ongedaan te maken. Ik snap ook niet helemaal wat ze allemaal schrijven over de oorzaak van de blokkering. Alles is in het Engels met veel jargon dat ik niet begrijp, ondank dat ik best wel een handjevol Engelse woorden ken. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn en hoe ik dit kan oplossen.

*) What is the PBL?
The Policy Blocklist (PBL) is a list of IP space that should not be sending email direct to MX: often these are IP ranges assigned by ISPs to broadband or dial-up customers, but the PBL does include other types of IP space. Any IP space that should not be sending email directly to the Internet should be listed in PBL.

PBL listings do not prevent the sending of email unless the user’s email program is not authenticating correctly when connecting to their ISP or company’s mail server. Possible causes for this happening suddenly: changing email programs or changing settings on the existing one, forgetting to turn “SMTP Authentication” on, or switching “SMTP Authentication” off.

10
Accessoires / draadloze lavalier mic
« Gepost op: 05/07/2022 om 11:29 »
Ik heb onlangs een Beschoi draadloze lavalier mic set gekocht. Als ik de set aansluit op mijn camera dan krijg ik er geen geluid uit, zowel op de jack ingang of de XLR ingang, ondanks dat de sterkte van het signaal op maximum staat. Sluit ik mijn koptelefoon aan op de set, dan krijg ik prima geluid. Wat gaat er mis. Heeft het wellicht met het sterkte van het uitgangssignaal te maken. De specs staan op de afbeelding

11
Te Koop Aangeboden / Teleconverter
« Gepost op: 24/03/2022 om 19:50 »
Te koop Teleconverter 2,2 x   62 mm doorsnede
€ 25 inclusief verzending

12
Video Capture- en Grafische Kaarten / professionele camera's
« Gepost op: 14/12/2021 om 12:16 »
Weet iemand nog een winkel waar ze meerdere modellen van professionele camera's in voorraad hebben en die ook werkend kunnen laten zien. Tot mijn grote spijt heeft CameraNu geen echte prof afdeling meer, tenminste de zolder die ze daar voor hadden is niet meer in gebruik.

13
Algemene vragen / complimenten
« Gepost op: 07/12/2021 om 19:33 »
Ziet er een stuk strakker uit, mijn complimenten. Alleen alles is nu groen, houdt dat in dat ik alles moet gaan lezen, zodat ik kan zien wat nieuw is?

14
Algemene vragen / instellingen Windows verkenner
« Gepost op: 28/09/2021 om 12:12 »
De Windows verkenner kijkt naar de extensie van een bestand. Bij video extensies zie je bv type, aanmaakdatum, wijzigingsdatum enz..
Zodra het een geluidsbestand is zoals wav krijg je titel, meewerkende artist, album en dat soort zaken te zien. Dat wil ik niet. Ik wil gewoon zien wat voor file het is, wanneer het gemaakt is en nog wat zelf in te stellen zaken. Hoe kan ik Windows zo ver krijgen dat bij wat voor file ook, ik altijd dezelfde kolommen krijg.

15
Algemene vragen / geluid bewerken
« Gepost op: 10/08/2021 om 11:02 »
Is er een mogelijkheid om een audioclip met ingesproken teksten die niet allemaal even luid zijn zo te bewerken (automatisch) dat de luidste pieken wat afzwakken en de te zachte delen opgepept worden, dus dat het audio niveau wat gelijkmatiger wordt. Ik werk met Audition, maar wellicht is er een ander programma voor die dat kan.

Pagina's: [1] 2 3 ... 12 »

Pagina opgebouwd in 0.133 seconden met 27 queries.