Uwtrouwvideograaf.nl
7 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3270 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243040
  • Totaal aantal topics: 29698
  • Online vandaag: 7

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - fxvideo

Pagina's: [1] 2 3 ... 29 »
1
VideoComputer Harde Waren / Re: Monitor 4k
« Gepost op: 26/07/2018 om 02:30 »
Monitor resolutie heeft niets te maken met het materiaal waarmee je werkt. 4K is dus gewoon te bewerken op een HD monitor.

2
Door de stevige compressie, welke gebruikt wordt door deze action cam's, kunnen de beelden schokerig zijn bij het afspelen op de computer RAW uit de camera.Pas na het renderen zal dit opgelost zijn. Vraag is wat de reden is dat je 120 fps heb gefilmt, meestal wordt dit gebruikt als je slomo's wilt gaan gebruiken.

3
Video Camera\'s en --Recorders / Re: Gopro
« Gepost op: 04/02/2017 om 19:02 »
Citaat van: Knarf
CS6 werkt met de Quicktime server 32 bits voor mov, hetgeen betekent dat je maar 4 gig aanspreekt, terwijl avi 64 bits is.
Mov werd pas in versie 7 (en nogwat) aangepast.


Check

4
Video Camera\'s en --Recorders / Re: Gopro
« Gepost op: 04/02/2017 om 17:46 »
Citaat van: Knarf
Gopro blijft gopro sterk gecomprimeerd.
Je kunt evt met Gopro Studio de beelden omzetten naar Cineform avi (geen mov want dan loop je tegen een ander 'probleem' aan).
Zijn wel grote files dus dan moet je voldoende hdd ruimte hebben.


Welke problemen geven Cineform MOV, heb er zelf nooit problemen mee gehad

5
Te Koop Aangeboden / Te koop nieuwe MustHD 701 Field monitor
« Gepost op: 21/01/2017 om 11:20 »
Wegens overschakelen van camera systeem, nog niet gebruikte MustHD701 7 inch fieldmonitor.
Pakket bevat naast de HDMI monitor ook een batterij adapterplaat voor Sony batterijen, afstandsbediening, HDMI kabel en kogelkop. Dit alles nieuw in doos. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Prijs €250

6
Files in. Media Encoder omzeten naar een meer bruikbare format voor AP

7
Op de foto's is te zien dat er een soort klemmechanisme, klopt dit? Ik heb een lens waar geen schroefdraad op zit met een buitendiameter van 93mm.

8
Ik ben in het ebzit van een al wat oudere kaart ( GTX660 ) en zelf deze kan al 4 monitoren aansturen. Zelf heb ik er 3 monitoren en een HD tv aanhangen voor mijn preview. Werkt zeer goed.

9
Video Camera\'s en --Recorders / Re: advies camera
« Gepost op: 30/07/2016 om 23:56 »
Als je toch al in het bezit bent van een GoPro 4 en je bent tevreden met de beelden dan zou je deze ook met een externe recorder en voeding kunnen verbinden . Bediening zou via deWifi kunnen gaan.

10
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 19/03/2016 om 20:09 »
Probleem met dit programma is dat deze ongewenst kleurcorrecties aanbrengt dus daar ben ik vanaf gestapt.

11
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 19/03/2016 om 14:30 »
Ik heb de oplossing gevonden. Alle GoPro files converteren mbv Adobe Media Encoder naar Cineform AVI files. Dit maakt de files wel 10 keer zo groot, maar ze zijn prima te bewerken in CS6. Nu nog even alle files vervangen op de timeline.

12
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 18/03/2016 om 16:11 »
Klopt, maar denk niet dat daar het probleem in zit. Ik denk meer naar de Codec welke wordt gebruikt bij GoPro. Ik heb ook 'gewone" 1080/25fps beelden geschoten en ook deze loopt niet lekker op de timeline.

13
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 18/03/2016 om 12:36 »
Wellicht dat ik dit nog kan proberen. Wat betreft de GoPro settings, dit is mogelijk maar heo hoger de framerate hoe beter de slowmo's eruit komen maar dat hoef ik jou niet te vertellen. Beelden zijn overigs perfect.
Bedankt voor de reacties

14
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 18/03/2016 om 08:47 »
Knarf, converteren van de frame rate is geen optie want ik wil verschillende slowmo's gaan draaien waar ik de 120fps bij nodig heb. Vraag me af of een hogere versie van Premiere wel gaat werken met deze GoPro files. Ben bang dat het gewoon wachten wordt bij het renderen.

15
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / CS6 met Gopro 1080p 120fps beelden
« Gepost op: 17/03/2016 om 19:42 »
Heb de afgelopen maand mijn wintersport capriolen gefilmd met een GoPro hero 4 op 1080p- 120fps stand. Echter met deze video files is het bijna onmogelijk om deze te monteren door te gebruikte gecomprimeerde files en codec. Hierdoor kan ik deze niet eens realtime afspelen eenmaal geplaatst op de timeline, en al helemaal niet te spreken als je een overgang, kleurcorectie of LUT wilt toepassen. Is er een mogelijkheid om dit te omzeilen?

Pagina's: [1] 2 3 ... 29 »

Pagina opgebouwd in 0.27 seconden met 29 queries.