Uwtrouwvideograaf.nl
69 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4898 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3238 Berichten
2507 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13358
  • Nieuwste lid: JVDVORST
  • Totaal aantal berichten: 242728
  • Totaal aantal topics: 29660
  • Online vandaag: 190

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - ireene

Pagina's: [1] 2 3 4 »
1
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 11/01/2022 om 19:57 »
Ok bedankt nog voor uw reactie ik ga verder mijn boek doorwerken
E de waele

2
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 11/01/2022 om 15:26 »
Yes klopt de onderste van schijf F dat is nu de instelling die ik nu heb
Ik denk dat nu goed is ik hoor wel of er nog wat  in bijgesteld moet worden     e de waele

3
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 11/01/2022 om 12:35 »
Beste
Reactie#12  ik zie bij mij nergens een vakje "automatische detectie "staan waar kan ik dat vinden Ik heb alle tabbladen bij instellingen nagekeken ??
e de waele

4
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 11/01/2022 om 12:00 »
Forum leden . ik heb mijn opslaglocaties veranderd graag jullie informatie of deze nu juist zijn ingesteld

5
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 10/01/2022 om 17:19 »
Ik heb bij mij alleen de keuze "geen"  "cuda " "intel " maar 3 mogenlijkheden dus .
wat betrefd de opslaglocaties staan deze allemaal op de C schijf (ssd)
e de waele

6
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 10/01/2022 om 17:11 »
Ik heb nu "geen " eens geprobeerd en ga het zien  wat bedoeld u met  automatische dectie is dat voor renderen tijdens afspelen op √§utomatisch "  Ik zie bij hardware versnelling geen 'automatisch "
En alvast bedankt voor uw reactie
e de waele

7
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 10/01/2022 om 11:31 »
Beste Cor als ik nu kijk bij  de opslaglocaties staat volgens mij alles op de C schijf is de SSD schijf
Ik heb op mijn laptop 2 schijven zitten  de     C schijf  is mijn  ssd schijf (C:) samsung  SSD 850 EVO  500GB
mijn andere oude schijf is (F:)  wdcwd5000lpvt 500 GB   dat zijn mijn 2 schijven die ik heb waarvan de SSD dan de systeem schijf zal zijn Als ik een schermafbeelding van mijn opslaglocaties laat zien zou u dan kunnen kijken wat ik er aan moet veranderen en waar ik de juiste mappen in moet zetten  Als dat kan zal ik een schermopname aan u toe sturen  bij voorbaat mijn dank
mvrg e de waele

8
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 10/01/2022 om 11:05 »
Beste Cor ik ga dit nog eens goed bekijken of bij mij alles wel  goed staat . Ik ben nu mijn boek aan het bestuderen en ik heb nog een vraag over de instelling  van hardwareversnelling ik heb op mijn laptop  een Intel insite core I7 en als video kaart Nividia geforce 710M  Ik heb  de keuze uit intel- cuda - geen  welke moet ik hebben voor mijn gebruik
e de waele

9
Pinnacle Studio / Re: Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 08/01/2022 om 10:52 »
 Cor  mijn SSD is de systeem schijf daar door start hij vlug op
Joop ik ga de  tip eens goed nalezen ik begrijp er soms geen hout van maar ga het proberen
allebei heel veel dank voor jullie reactie ik ga er mee aan de slag
e de waele

10
Pinnacle Studio / Renderbestanden verplaatsen ?
« Gepost op: 07/01/2022 om 12:35 »
Beste forumleden mijn renderbestanden staan nu op mijn ssd schijf. Heeft het nut deze te verplaatsen naar een gewone hd of  niet mijn ssd heeft 500gb dus wel genoeg ruimte
E de waele

11
Pinnacle Studio / volgen bewegende objecten
« Gepost op: 07/09/2017 om 09:10 »
Geachte forum leden
Ik gebruik studio Pinnacle elements20 plus.
Nu wil ik gebruikmaken van het volgen van bewegende beelden
Als ik rechts klik op de video op de tijdlijn en ik ga naar  beweging volgen dan zie ik daar geen pijltje achterstaan ??
wat kan dat zijn  weet iemand hoe dat dan wel moet
Of kan dit alleen in ultimate
Bestaat er de mogenlijkheid op te waarderen naar ultimate ??
e de waele

12
Pinnacle Studio / pinnacle stu 20
« Gepost op: 30/08/2017 om 20:57 »
geachte forum leden
Ik heb een titel aangemaakt en opgeslagen bij de map mijn uiterlijken
maar als ik kijk bij deze map staat er niets opgeslagen waar kan ik deze dan wel weer terug vinden om te gebuiken
e de waele

13
Pinnacle Studio / Re: 2 sporen tegelijk afspelen
« Gepost op: 20/08/2017 om 14:16 »
het zal waarschijnlijk wel kunnen maar is nog niet gelukt tot hier toe
e de waele

14
Pinnacle Studio / 2 sporen tegelijk afspelen
« Gepost op: 12/08/2017 om 13:52 »
Geachte forum leden
Ik heb een film van een leeuw op spoor 2 staan en op spoor 3 staat een film van een hond. Kan ik deze te gelijk afspelen zodat ik de leeuw  en de hond gelijk in beeld krijg En als dat kan hoe fiks ik dit in studio 20plus ??
e de waele

15
Pinnacle Studio / Re: film vertragen van snelheid
« Gepost op: 12/08/2017 om 13:47 »
Ja ik ga het gewoon even uitproberen kost niets ik zie wel wat de beeld kwaliteit dan gaat doen
e de waele

Pagina's: [1] 2 3 4 »

Pagina opgebouwd in 0.102 seconden met 28 queries.