Uwtrouwvideograaf.nl
49 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4898 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
3238 Berichten
2490 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13201
  • Nieuwste lid: Robstv
  • Totaal aantal berichten: 242670
  • Totaal aantal topics: 29652
  • Online vandaag: 130

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - amateurpiet

Pagina's: [1] 2 »
1
Pinnacle Studio / Re: Welk formaat met ondertiteling
« Gepost op: 18/01/2023 om 14:39 »
Mijn dank is groot!!

2
Pinnacle Studio / Re: Welk formaat met ondertiteling
« Gepost op: 16/01/2023 om 19:30 »
Beste Joop,

Die heb ik constant aan staan en kijk ik veel op, alleen wat ik specifiek zoek kan ik daar niet vinden.
Jij hebt heel veel ervaring. welke font grootte is aan te raden?
Hoe dik de zwarte rand en welke drop shadow

Mvrgr Piet

3
Pinnacle Studio / Welk formaat met ondertiteling
« Gepost op: 16/01/2023 om 15:52 »
Beste leden.
Ik ben een film aan het monteren en wil met ondertiteling werken in Pinnacle 25 ultimate.
Als letter gebruik ik Arial Narrow grootte 36
Is dit een goed leesbaar formaat op de hedendaagse tv's of kan het nog kleiner, of juist groter?
Ik wil om de letters een smalle zwarte rand en een drop shadow.
Tevens wil ik het gebruikte formaat incl de regelhoogte op kunnen slaan.
Is dit alles mogelijk? zo ja hoe?

Alvast bedankt.
Mvrgr Piet

4
Pinnacle Studio / Re: Studio 25 lessen
« Gepost op: 16/01/2023 om 15:47 »
Deze zijn bijzonder handig!!

5
Pinnacle Studio / Re: Sneeuw overlay
« Gepost op: 18/11/2021 om 10:03 »
Merci!! ik ga hier mee verder. Al doende leert men!!

6
Pinnacle Studio / Sneeuw overlay
« Gepost op: 17/11/2021 om 20:20 »
Bij een film over wintersport, wil ik bij het intro een overlay met sneeuw gebruiken.
Hopelijk gebruik ik de juiste term. Beetje bij beetje probeer ik het programma onder de knie te krijgen.
Bestaat dit en zo ja, waar kan ik de overlay vinden, of moet deze ergens extra gedownload worden.

Groeten Piet

7
Dank!

8
Dank!

9
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Ondersteund premiere 2021 MTS betsand
« Gepost op: 30/09/2021 om 13:20 »
Ondersteund Adobe premiere elements 2021 het importeren van .MTS bestanden?
Piet

10
Pinnacle Studio / Re: Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 28/09/2021 om 12:01 »
Beste Henk,

Wat zal een geschikte grafische kaart zijn??

Piet

11
Pinnacle Studio / Re: Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 26/09/2021 om 16:47 »
Top dank u,
Ik heb Dhr. Woldman een bericht gestuurd

12
Pinnacle Studio / Re: Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 26/09/2021 om 16:14 »
De oude windiws versie was windows 7, nu 10.
Een nieuw moederbord geïnstalleerd met amd ryzen 7 3700x 8core 3.59 ghz
32gb geheugen
Nvidia geforce gtx 760

Het renderen stopte en gaf een foutmelding  in de oude situatie (windows7) wellicht om een deel in 4k was gefilmd

13
Pinnacle Studio / Re: Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 26/09/2021 om 15:57 »
Klopt helemaal. Uitgelegd bij de winkel dat ik video wil monteren , waar ik met het oude systeem tegenaan liep en de pc daarvoor aangepast. Tot nu toe geen problemen  daarmee. Ben alleen benieuwd naar de meningen over mijn vragen

14
Pinnacle Studio / Re: Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 24/09/2021 om 15:42 »
Dank voor je antwoord.

Het renderen ging fout.
Hoogstwaarschijnlijk veroorzaakt door oude windows software en hardware.
Naar aanpassen van mijn desktop kan Avid niet meer geïnstalleerd worden.
Wellicht niet geschikt  voor Windows 10...


15
Pinnacle Studio / Van Avid naar Pinnacle?
« Gepost op: 23/09/2021 om 20:54 »
Goedenavond,

Ik heb jaren Avid Studio gebruikt. sinds ik HD en 4k film ging de montage, rendering niet meer goed.
Mijn systeem nu helemaal hardwarematig up to date laten maken, incl windows 10.
Echter Avid kan ik ook niet neer installeren (microsoft KB981266) dit opgezocht en is een vaker voorkomend probleem.
NU moet ik dus overstappen naar wellicht Pinnacle (dat suggereerde Avis al langer in een pop-up).
De vraag is of 25 ultimate echt nodig is en kan wellicht Standard of Plus ook voldoende om 4k te monteren en over te zetten naar een HD bestand.
Mocht ik op Pinnacle studio overstappen, Kan ik dan mijn oude gemonteerde maar niet gerenderde films openen in Pinnacle?
En welke versie in Pinnacle is dan aanbevolen Standaard, Plus of Ultimate?

Mvrgr

Pagina's: [1] 2 »

Pagina opgebouwd in 0.09 seconden met 28 queries.