Uwtrouwvideograaf.nl
1 gast, 1 lid
J.N.W

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
7552 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4895 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242543
  • Totaal aantal topics: 29615
  • Online vandaag: 46

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Thei

Pagina's: [1] 2 3 ... 11 »
1
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: foutmelding " s.o.s."
« Gepost op: 26/07/2013 om 15:42 »
Hoi Ann,

Ik heb het gevonden, maar zoiets heb ik nog nooit gedaan.
Zijn er geen andere oplossingen mogelijk.

Gr Thei

2
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / foutmelding " s.o.s."
« Gepost op: 26/07/2013 om 15:22 »
Hoi,

Project helemaal klaar, maar tijdens het exporteren gaat het mis.
Vervolgens krijg als ik cs4 opstart de volgende foutmelding:

[Ironside\\4.0\\mediacore\\mediafoundation\\inc\\keyframe/keyframe/.h-142]

Zit dringend verlegen om een oplossing! Moet vandaag klaar.

Bedankt alvast Thei.

Ps systeem herstel gedaan, probleem hetzelfde.

3
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Codering mislukt
« Gepost op: 25/07/2013 om 11:41 »
Hoi Ann,

Bedankt voor je reactie.

Ik heb audio op stereo gezet (stond op 5.1) daarna andere foutmelding "Kan het bestand "F:\\ADOBE\\Sequence 01.mp4" niet openen om te schrijven. Controleer de naam en de bevoegdheden van het uitvoerbestand (als dit al bestaat) en probeer het nogmaals."
Vervolgens heb ik de naam van het uitvoerbestand veranderd.

Daarna gelukt, je hebt me op het goede spoor gezet, bedankt.

Groeten Thei




4
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Codering mislukt
« Gepost op: 24/07/2013 om 22:17 »
Hoi,
Met onderstaande instellingen lukt het mij niet om een uitvoer bestand te maken. Wat doe ik fout?

Bedankt alvast Thei

- Bronbestand: C:\\Users\\Theo\\AppData\\Local\\Temp\\test test.prproj
 - Uitvoerbestand: F:\\ADOBE\\Sequence 01.mp4
 - Gebruikte voorinstelling: Custom
 - Video: PAL, 1920x1080, 25 [fps], progressief
 - Audio: AAC, 256 [Kbps], 48 kHz, 5.1 kanalen
 - Bitsnelheid: VBR, 1 controle, Doel 32,00, Max 40,00 [Mbps]
 - Coderingstijd: 00:00:00
24-7-2013 22:12:54 : Codering mislukt

Het aantal audiokanalen van de uitvoer moet gelijk zijn aan of kleiner zijn dan het aantal audiokanalen van de invoer. Van mono-invoer naar stereo-uitvoer is bijvoorbeeld niet toegestaan

5
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Geluid normaliseren.
« Gepost op: 17/04/2013 om 12:22 »
Hoi Cor,

Ik heb het geluid opgenomen met een aparte microfoon (niet verbonden met de camera) die het geluid direct op een sd kaartje opslaat. Omdat de geluidskwaliteit duidelijk beter was als van de camera heb ik dit gebruikt in de montage. Het is een lange ononderbroken opname. Het opname volume had ik van tevoren ingesteld.
Ik heb gisteren de audio genormaliseerd, maar moet het resultaat nog beluisteren.

Groeten Thei

6
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Geluid normaliseren.
« Gepost op: 11/04/2013 om 15:22 »
Hallo,

Ik heb een concert opgenomen en gemonteerd in app4. Nu hoor als ik de dvd afspeel dat het geluid regelmatig harder en dan weer zachter wordt.
Kan ik het geluid normaliseren in encore of moet dat in app4 gebeuren en weer opnieuw exporteren naar encore?
Voor beide gevallen geldt de vraag: "zo ja,hoe moet ik het geluid normaliseren"?

Bedankt alvast,
Groeten Thei

7
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Geen geluid in preview encore cs4
« Gepost op: 11/04/2013 om 14:33 »
Hoi,

Inmiddels is het probleem opgelost. De HD van mijn pc was heel erg vol. Ik heb meer dan 100G naar een andere schijf verplaatst. Daarna lukte het exporteren naar encore goed, zelfs met mp3 audi.
Ik heb het idee dat 4G intern geheugen aan de krappe kant is in combinatie met de quadcoreprocessor en een film van 1.5 uur. Een preview vertoont maar enkele seconden beeld daarna enkel nog geluid.

Bedankt voor het meedenken,
Thei

8
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Geen geluid in preview encore cs4
« Gepost op: 01/04/2013 om 20:26 »
"Is het handig om een oud project te kopiëren en daar het basismateriaal in te importeren? "

Inmiddels geprobeerd, ook dit werkt niet.

Er gaat schijnbaar iets mis bij het exporteren naar encore.

Tips?

Thei

9
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Geen geluid in preview encore cs4
« Gepost op: 01/04/2013 om 19:35 »
Hoi Koert,

Ik heb je adviezen geprobeerd. Helaas nog steeds geen geluid.
Nu heb ik het originele geluid gebruikt (dit is in app cs4 gewoon hoorbaar) en naar encore geëxporteerd. Helaas weer geen geluid in encore preview.
Voor de zekerheid een een dvd gebrand, wel geluid geen beeld.
Zoals ik al zei, dit heb ik in voorgaande projecten niet gehad.

Is het handig om een oud project te kopiëren en daar het basismateriaal in te importeren?

Help!

Groeten Thei


10
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Geen geluid in preview encore cs4
« Gepost op: 29/03/2013 om 17:15 »
 Hoi Koert , helaas begrijp ik niet wat jij bedoeld .
Thei

11
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Geen geluid in preview encore cs4
« Gepost op: 28/03/2013 om 19:50 »
Goedenavond,

Ik heb een opname (muziekvoorstelling) in HD van 1.5 uur in APP CS4 een beetje bewerkt.
Het geluid heb ik apart (als mp3) opgenomen en in de timeline gezet. Het afspelen in CS4 gaat prima. Vervolgens naar encore cs4 geëxporteerd met adobe dynamic link. Menu etc. gemaakt, werkt goed. De controle in build geeft geen foutmelding, maar als ik met preview afspeel heb ik geen geluid. Dit probleem heb ik niet eerder gehad.

Wat gaat er mis? Tips? Bedankt alvast,

Thei


12
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: 2 opnames synchroon in timelines
« Gepost op: 24/03/2013 om 12:50 »
Hoi, Bedankt voor jullie reacties! Ik kan aan de slag.
Thei

13
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: 2 opnames synchroon in timelines
« Gepost op: 22/03/2013 om 15:39 »
Hoi, Ik bedoel inderdaad 2 videosporen. Bedankt voor je reactie.

14
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / 2 opnames synchroon in timelines
« Gepost op: 22/03/2013 om 14:44 »
Hoi,

Ik heb van een voorstelling 2 opnames gemaakt met 2 camera's. Hoe kan ik op eenvoudige manier in app cs4 de 2 opnames zodanig in 2 timelines plaatsen zodat ze synchroon lopen?

Tips? Bedankt alvast,

Thei

15
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: codering mislukt
« Gepost op: 20/05/2011 om 19:58 »
Hoi,

Bedankt voor jullie antwoorden.

Het betreft een dolby opname (geen stereo track).

Het probleem denk ik opgelost te hebben door de audio instelling op
dolby met alleen "front" te zetten.

Bij de eerste versie was dat het niet het geval en leverde de test
in de zaal (met alleen 2 front boxen) waar de film gepresenteerd wordt een "iel geluid" op, bijna zonder bas.

Door voor de instelling "alleen front" te kiezen hoop ik meer bas te krijgen.
De codering is nu wel gelukt!


Groeten Thei

Pagina's: [1] 2 3 ... 11 »

Pagina opgebouwd in 0.173 seconden met 30 queries.