Uwtrouwvideograaf.nl
1 gast, 0 leden

Top posters

22897 Berichten
8674 Berichten
7552 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4895 Berichten
4406 Berichten
3668 Berichten
  • Totaal aantal berichten: 242543
  • Totaal aantal topics: 29615
  • Online vandaag: 46

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - annet76b

Pagina's: [1] 2 »
1
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Image secuence in Premiere Pro
« Gepost op: 17/08/2022 om 15:41 »
Hallo!

Ik zit met een probleem, waar ik niet uitkom.

Ik heb in Blender een (fotorealistische) animatie gemaakt. Deze heb ik gerenderd in PNG files. De afzonderlijke files zijn gewoon strakke afbeeldingen, niets mis mee.
Zodra ik de secuence in PP importeer en ik druk op 'play' dan komt er een waas/flickering over de film.
Druk ik op pauze, heb ik weer een haarscherp beeld.
Wanneer ik er een mp4 film van maak, zie ik dezelfde 'waas' terug, vooral glas schittert/flikkert.

In mijn beleving heb ik in blender alle opties uitgesloten, 'noise reductie' andere formats, aanpassingen van (render) instellingen etc. etc.
Eindeloos veel filmpjes bekeken om het probleem in Blender op te lossen, maar zodra ik naar PP ga, zie ik geen enkele verbetering.
 
Mijn gevoel zegt inmiddels dat het ook nog wel eens in PP zou kunnen zitten (ben er niet zeker van).

Ik render op 25 frames p/s, ik heb de settings in PP zoveel mogelijk gelijk gezet met de settings in Blender.

Heeft iemand enig idee welke settings ik in PP zou kunnen aanpassen, waardoor mijn uiteindelijke film minder 'flikkert'?

Alvast dank voor het meedenken.




2
Adobe After Effects / Re: Null object koppelen in after effects
« Gepost op: 19/09/2020 om 12:13 »
Dank voor je reactie,

Ik heb dat geprobeerd, maar zonder resultaat.

Ik zoek nog even verder:-)

3
Adobe After Effects / Null object koppelen in after effects
« Gepost op: 16/09/2020 om 16:47 »
Beste forummers,

Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik ben enorm aan het worstelen met C4d (R19) vs After Effects (Cs6).

Mijn doel is om een project, opgebouwd in cinema 4d, "af te maken" in After Effects.
Ik heb in C4d een boek gemaakt (even een proef), de camera track heb ik in een null object gezet.
Op het Null object een compositing tack en een object buffer.

Al met al lukt het mij inmiddels om in AE alles te importeren.
Ik heb een "null" die netjes meeloopt met mijn pagina.
Ik heb ook een 'zwart/wit' van de pagina waar het om gaat.

Ik heb een proefafbeelding van een roos, die ik op "luma matte" heb staan, waardoor hij netjes zichbtbaar is.
Alleen, de roos (afbeelding) staat stil en het boek beweegt.

Hiervoor heb ik de null. Die Null, doet exact wat ik wil dat de afbeelding doet. Hij gaat mee met de pagina. Maar welke combinatie ik ook maak, op geen enkele wijze krijg ik het voor elkaar dat die roos meebeweegt met mijn 'boek'.

Ik heb de null al vervangen door de afbeelding, dan zie ik een kader dat netjes beweegt, alleen ik zie de roos niet meer.
Ook heb ik de postities van de Null gekopieerd in de afbeelding van de roos, maar dan doet hij heel vreemd (?)...

Zou iemand mij kunnen helpen?
   


4
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Audio bijwerken
« Gepost op: 06/08/2019 om 18:40 »
Ik had dat inderdaad al gevonden, dank je wel.

Misschien moet ik er ook maar niet teveel aanzitten.

Dank je wel.

5
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Audio bijwerken
« Gepost op: 06/08/2019 om 16:58 »
Hoi,

Ik werk met het adobe pakket cs6.
Ik heb momenteel een film in PP met eenmix van muziek en een voice over. De voice over klinkt wat donker/dof. Iemand enig idee hoe ik dat in audition bijvoorbeeld een beetje kan bijwerken?

De mix maken van beide lukt lukt verder goed.


6
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Audio volume film
« Gepost op: 23/08/2018 om 15:40 »
Super, dank je wel.

Daar kan ik verder mee:-)

7
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Audio volume film
« Gepost op: 23/08/2018 om 11:51 »
Een vraag, waar ik niet uitkom.

Regelmatig maak ik films met muziek eronder.
Deze muziek zijn meestal mp3 bestanden.
Het ene muziekstuk is harder (opgenomen) dan het anders muziekstuk.

Wat is nou eigenlijk een 'normaal' volumeniveau?
Meestal zorg ik ervoor dat ik tussen de -18 en -12 db zit, maar ik kreeg onlangs de opmerking dat ik ze veel te zacht heb staan.
Hierdoor ga ik twijfelen.

Bestaat er eigenlijk een 'standaard' voor? en met welke factoren dien ik rekening te houden?
Ik heb het niet over spraak opname, maar slechts over muziek achter een film.




8
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: importeren adobe premiere pro cs6
« Gepost op: 20/07/2018 om 07:20 »
Heb idd net een Windows update gehad. Ik ga je advies opvolgen en hopelijk is het probleem dan opgelost. Dank voor de moeite alvast.

9
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: importeren adobe premiere pro cs6
« Gepost op: 19/07/2018 om 18:07 »
geprobeerd, maar helaas, ook dat lijkt niet te werken.

Als iemand nóg een idee heeft, dan hoor ik het graag:-)



10
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / importeren adobe premiere pro cs6
« Gepost op: 19/07/2018 om 15:04 »
Ik heb een probleem met Premiere Pro cs6.

Wanner ik videobestanden importeerde, dan kreeg ik normaal gesproken altijd rechts onderin beeld te zien dat de video's geïmporteerd werden. Zo'n soort 'lopertje' dat bij elke video opliep tot 100%.
Bij wat grotere videobestanden, duurde dit dan enige tijd alvorens ze geïmporteerd waren.

Sinds vandaag is er iets vreemds aan de hand. Als ik bestanden importeer, dan zitten ze wel in mijn project, maar dat 'lopertje' rechts onderin beeld is verdwenen. Het lijkt erop alsof hij alle video's in één keer in mijn project zet, zonder ze 'echt' te importeren.
Als ik daarna met mijn video's wil gaan werken, behoud ik ook zwart beeld, hij is erg traag en onwerkbaar geworden. Het opnieuw opstarten van pc en of project helpt niks.

Wanneer ik aan het werk ben en ik kijk in mijn taakbeheer, lijkt het ook alsof Premiere een keer of 3 is geopend.  In elk geval is het onwerkbaar geworden, bij elke klik begint de zandloper en kan ik 'niks' meer doen en wachten. Premiere Pro 'reageert niet' zegt hij dan...

Erg frustrerend, iemand enig idee of ik een instelling o.i.d. moet aanpassen, dit probleem is voor mij volstrekt nieuw.

De cache files heb ik leeggemaakt, maar ook dit helpt helemaal niks. Ik begrijp 't even niet meer.


Alvast dank,
 

11
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Videokader
« Gepost op: 11/02/2015 om 13:02 »
Ik werk met adobe premiere cs6.
In een film heb ik een wit kader om een video geplaatst, deze video heb over een andere video geplaatst, waarbij de achterste 'geblurd'
Als ik de video afspeel in c6s, preview, gaat alles prima. Echter, zodra ik de video omzet naar een mp4, dan valt de meest linker kader weg. Hij 'floept' als het ware weg. Heel gek, want als ik hem in cs6 preview afspeel, dan staat hij netjes in beeld.

Ik heb bij deze video het effect 3d gebruikt, waarbij de foto wat diepte krijgt en daarnaast wat gespeeld met de grootte en in- en uitschuiven.


Ik hoop dat mijn 'probleem' helder is omschreven en dat iemand weet hoe ik hem kan renderen, zonder dat dit kader wegvalt.

12
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Audio vraag
« Gepost op: 21/05/2014 om 12:52 »
Ik heb adobe cs6.
Is er een mogelijkheid de audio van een film in één keer gelijk te maken? Soort egaliseren?

Ik heb een volledige film en wil dan graag alles op een bepaald volume hebben, waarbij ik nu alle clips stuk voor stuk langs ga om ze gelijk te zetten. Ene opname is wat harder dan andere en dat wil ik graag gelijk trekken.

Weet iemand een snellere methode?

13
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: sequence veranderen
« Gepost op: 03/03/2014 om 21:04 »
Oke dank je, ik ga ermee aan de slag.

Mijn profiel aangevuld...

14
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / sequence veranderen
« Gepost op: 03/03/2014 om 13:57 »
ik begrijp nog niet helemaal hoe het nu zit met sequences, in hoeverre zijn die nu automatisch aan elkaar gekoppeld.

Als ik van een (hoofd)sequence een nieuwe sequence maak en ik verander de (hoofd)sequence, zou dat in principe in de twee toch moeten mee veranderen? Of denk ik te simpel?

Is daar een soort richtlijn van? Probleem is dat dit niet gebeurt, of ik doe iets niet goed. Ik begrijp niet goed hoe dit werkt, want als je dan bijvoorbeeld in je subsequence (zo noem ik het maar even) weer wat gaat veranderen en daar ook weer een sequence van maakt, in hoeverre werkt dit dan allemaal nog?  

Ook in encore zou dit moeten werken (zo heb ik gezien). Ik heb de proef op de som genomen door een sequence in encore te verslepen, menu maken en vervolgens toch nog iets in die sequence veranderen. Helaas, het wordt niet in encore doorgevoerd. Wat gaat er mis en hoe werkt dit systeem?
 



15
Adobe Premiere (Pro) (Elem) / Re: Gebruik van templates
« Gepost op: 24/01/2014 om 10:29 »
Oke, dank je.

Ik vind het niet zo'n probleem om via Videohives een aantal effecten aan te schaffen, er staan echt leuke dingen tussen en de tijd ontbreekt om dat allemaal zelf te maken.

Overal staat bij "after effects" en dan is mijn vraag: kun je die ook gebruiken in alleen adobe premiere cc?
Ze zijn wellicht gemaakt in after effects, maar is dat onderdeel noodzakelijk om ze te kunnen gebruiken in mijn videoprojecten..?

Pagina's: [1] 2 »

Pagina opgebouwd in 2.253 seconden met 28 queries.