Uwtrouwvideograaf.nl
5 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3270 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243040
  • Totaal aantal topics: 29698
  • Online vandaag: 7

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Wopev

Pagina's: [1] 2 »
1
Pinnacle Studio / .stx .axp
« Gepost op: 17/05/2023 om 17:45 »
Ik heb een oud videomontage programma van Pinnacle (15) en ik overweeg een nieuwe aan te schaffen.
Nu zie ik in een tutorial dat Pinnacle werkt met de .AXP extensie, terwijl mijn Pinnacle nog een .STX extensie heeft.
Ik heb nog een aantal .stx projecten die ik nog moet afmaken.
Vraag: Kan ik met een nieuw Pinnacle programma nog wel van de oude .STX bestanden gebruik maken?

2
Sony camera\'s / Re: geen videobestand op sd card
« Gepost op: 16/08/2022 om 14:20 »
Wat voor info??

3
Sony camera\'s / Re: geen videobestand op sd card
« Gepost op: 16/08/2022 om 11:38 »
Uitgeprobeerd op mijn laptop; hetzelfde resultaat.....
Ik snap er echt niets van.

4
Sony camera\'s / geen videobestand op sd card
« Gepost op: 15/08/2022 om 15:28 »
Als ik mijn sd card met video-opnames in mijn pc steek, kan ik geen enkel videobestand meer terugvinden terwijl dat eerder geen enkel probleem was. (met dezelfde sd kaart)
De sd kaart toont enkel foto's, gemaakt met dezelfde camera. Een Sony HD-CX330.
En wat helemaal vreemd is: Als ik de sd kaart in de videocamera steek en gewoon op het cameraschermpje kijk, krijg ik alle videobestanden wèl te zien.
Heeft iemand enig idee hoe dit op te lossen valt?

Groetjes,
Wopev

5
Magix / Re: programma verdwenen
« Gepost op: 04/01/2022 om 16:46 »
Ik bedoel de videobestanden.

6
Magix / programma verdwenen
« Gepost op: 04/01/2022 om 14:29 »


Zojuist heb ik met "Red uw Video's" vanaf de videorecorder een programma proberen over te zetten.

Nadat ik klaar was met "video naar computer overdragen" drukte ik op "videobewerking starten" en meteen was het hele programma verdwenen. Iemand enig idee wat er fout heeft kunnen gaan en of ik het programma nog ergens op de pc kan opduikelen?

 

Groetjes,

Mart

7
Magix / Re: geen beeld
« Gepost op: 04/01/2022 om 11:19 »
Ik ben er inmiddels achter.
De verkeerde scartkabel ingang gebruikt.

8
Magix / geen beeld
« Gepost op: 03/01/2022 om 14:18 »
M.b.v. de PC-Active Workshop Magix, heb ik Magix Red uw Video's geïnstalleerd.
Ik krijg geen beeld, terwijl ik toch het idee heb dat ik alles goed gedaan heb.
Iemand enig idee?

Gr. Wopev

9
ALLE OVERIGE VIDEO SOFTWARE / Filmora9 ondertitel
« Gepost op: 27/08/2019 om 20:05 »
Ik heb onlangs het programma Filmora9 gedownload
Lijkt goed te werken.
Alleen een dingetje: Als ik een ondertitel bij een fragment wil maken, verschijnt die in een zwarte balk. Heeft iemand ervaring met dit programma en enig idee hoe ik die balk kan laten verdwijnen?

Groet, Wopev

10
Pinnacle Studio / Re: M-Peg4 Encoding/Decoding activeren.
« Gepost op: 13/08/2019 om 16:12 »
Ik kan mij helemaal niets herinneren van een MPEG-sleutel.
Waar zou ik die moeten zoeken?

11
Pinnacle Studio / M-Peg4 Encoding/Decoding activeren.
« Gepost op: 13/08/2019 om 09:45 »
Sinds kort ben ik overgestapt op W10.
Nu krijg ik steeds de mededeling "M-Peg4 Encoding/Decoding activeren.
Als ik dat probeer te doen krijg ik de mededeling "recource cannot be found" (zie attachment)
Heeft iemand enig idee wat ik hieraan moet doen?

Vr.gr. Wopev

12
Pinnacle Studio / Re: Twee problemen
« Gepost op: 28/02/2019 om 12:52 »
Laatste vraag.
Werkt versie 22 op W7?

13
Pinnacle Studio / Re: Twee problemen
« Gepost op: 23/02/2019 om 16:42 »
Ik begrijp hieruit dat Studio 11 te verouderd is en daarom onherstelbare kuren vertoond.
Omdat ik altijd met Pinnacle gewerkt heb vraag ik mij af of ik dan niet beter Studio 22 aan kan schaffen.
Heeft iemand ervaring met dat programma?
Ik laat het daar maar van afhangen of ik met Pinnacle doorga of overstap op een van de bovengenoemde suggesties.

Wopev



14
Pinnacle Studio / Re: Twee problemen
« Gepost op: 22/02/2019 om 12:10 »
Sommige doen het wel (b.v. oplossing) andere niet , maar ik moet er dan de tijd voor nemen, anders "blokkeert" Pinnacle en moet ik 'm opnieuw opstarten.
Waar ik zo langzamerhand achter kom is dat het hele programma nogal instabiel wordt.
Als ik  überhaupt iets te snel ben met monteren vliegt 'ie eruit.
Behoorlijk frustrerend.

15
Pinnacle Studio / Re: Twee problemen
« Gepost op: 20/02/2019 om 14:26 »
Weet ik niet.
Hoe kom ik daar achter

Pagina's: [1] 2 »

Pagina opgebouwd in 0.071 seconden met 29 queries.