Uwtrouwvideograaf.nl
41 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4904 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3271 Berichten
2451 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13366
  • Nieuwste lid: Aart1975
  • Totaal aantal berichten: 243062
  • Totaal aantal topics: 29707
  • Online vandaag: 55

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Gerlof71

Pagina's: [1] 2 »
1
Onder het voorbeeldscherm naast de knop passed staat de knop 1/4.
Stel die knop in op volledig misschien is je probleem dan opgelost.
Zo niet converteer de clip naar mp4 maar stel de beeldje per seconde in op 25.

Hallo,

Dank voor je reactie. Helaas bieden de suggesties niet de gewenste oplossing.
Het moet volgens mij wel ergens aan de instellingen van PS26 liggen omdat ik op m'n oude pc, met PS21 de problemen bij dezelfde filmpjes niet heeft.
Daarnaast wordt op de nieuwe pc met de videoplayer de filmpjes ook gewoon afgespeeld. Dus ligt het ook niet aan een probleem in bijv. de videokaart.

Gr. Gerlof

2
Volgens mij heb je op de telefoon gefilmd met de telefoon in een staande positie en dat zal PS26 op deze maniet wellicht weergeven.
Probeer eens op je telefoon te filmen, met de telefoon in een landscape positie en bekijk het resultaat.
Anders kun je de film in PS26 een kwart draaien.

Dank voor je bericht.
Inderdaad het is 'staand' gefilmd met een telefoon.
Helaas maakt het geen verschil of ik stand of landscape heb gefilmd, dan wel wanneer ik de film een kwart draai.

Gr. Gerlof

3
Pas een nieuwe pc gekocht en ook PS26 er gelijk maar op gezet.
De MTS bestanden v/d video camera worden in PS26 goed weergegeven, maar de mp4 videobeelden van m'n Samsung telefoon zijn niet normaal.
Zie bijlage.

Heb via een converteer programma al een AWI bestand ervan gemaakt, maar deze wordt ook niet weergegeven.

Ben benieuwd of iemand mij kan helpen.

Gr. Gerlof

4
Pinnacle Studio / Re: Foutmelding in Pinnacle 21 -
« Gepost op: 02/01/2020 om 13:39 »
Dank voor je tip. is kon MyDVD er gewoon afgooien en opnieuw installeren. Daarmee was het probleem opgelost.  

5
Pinnacle Studio / Re: Foutmelding in Pinnacle 21 -
« Gepost op: 02/01/2020 om 13:37 »
dank voor je tip. het is gelukt.

6
Pinnacle Studio / Foutmelding in Pinnacle 21 -
« Gepost op: 01/01/2020 om 22:06 »
Beste lezers,

Na een vastloper v Pinnacle (nadat ik enkele mp3 bestanden had geprobeerd te uploaden), krijg ik bij het opnieuw opstarten v Pinnacle steeds een foutmelding met betrekking tot MyDVD.
Ik heb een printscreen in de bijlage gevoegd.
(Ik gebruik het programma MyDVD m.i. nooit)
Door de foutmelding kan ik Pinnacle zelf niet meer opstarten.

Heeft iemand goede raad?

Gr. Gerlof


7
Pinnacle Studio / Re: probleem met MTS bestand
« Gepost op: 13/12/2016 om 22:07 »
ik werk ook met PS 20 Ultimate en MTS bestanden zijn geen probleem. wellicht dat nog verder onderzoeken. scheelt je veel converteren. Gr. Gerlof

8
Pinnacle Studio / Pinnacle 16 - geluid veranderen in 1 fragment
« Gepost op: 27/09/2012 om 16:53 »
Ik ben begonnen met Pinnacle 16.
In de voorgaande versies kon je het geluid in een afzonderlijk clip aanpassen. Zelfs per frame afzonderlijk.

Dit zal ongetwijfeld ook in 16 kunnen, maar het lukt mij tot nu toe niet.

Weet iemand de oplossing?
(Ik zit nl. met een clip, waarin een auto voorbij raast)

9
Pinnacle Studio / Re: Studio 16 lessen.
« Gepost op: 16/09/2012 om 10:13 »
Hallo Joop,

Ik ben zeer blij met je uitleg over studio 16. Ik vind 16 toch wel een hele verandering t.o.v. 15. Dan is een beetje hulp erg prettig. Als je nog meer lessen toevoegt, hoor je mij niet klagen ;-)

groeten,
Gerlof
Assen

10
VideoComputer Harde Waren / Re: "Beschadigde" opname !?
« Gepost op: 18/02/2012 om 20:38 »
Hoi Tjalling,

Ben benieuwd of je het nog gelukt is om iets van het bandje te herstellen?

groeten,
Gerlof

11
VideoComputer Harde Waren / Re: "Beschadigde" opname !?
« Gepost op: 06/01/2012 om 14:50 »
Bandje heeft inderdaad nooit goed afgespeeld. Gelijk na de opnames op het bandje zagen we toen al dat de beelden niet leesbaar waren op de camera. Heb vervolgens weer de gebruikelijke bandjes gekocht en gebruikt en die beelden waren perfect.

De bandjes hebben al die jaren in een afgesloten kast, maar wel vlak naast de geluidsboxen vd audio gestaan. Of daardoor de kwaliteit nog verder achteruit is gegaan durf ik niet te zeggen.
De andere bandjes zijn wel van goede kwaliteit gebleven.

Nou, ik blijf nog hopen op een wonder. Alvast heel hartelijk dank voor je hulp.

groeten,
Gerlof

12
VideoComputer Harde Waren / Re: "Beschadigde" opname !?
« Gepost op: 04/01/2012 om 16:38 »
Bedankt voor je aanbod Tjalling.
Ik stuur je het bandje vandaag per post toe.

Ben heel benieuwd

groeten,
Gerlof

13
VideoComputer Harde Waren / "Beschadigde" opname !?
« Gepost op: 02/01/2012 om 23:59 »
Beste mensen,

Ruim 10 jaar gelden heb ik een analoge opname gemaakt met mijn Sony Hi8 camera.
Ik maakte altijd gebruik van Sony HMP Hi8 bandjes met een goed resultaat. Uitgerekend vlak na de geboorte van mijn dochter heb ik gefilmd met een TDK Metal Hi8 ME bandje.
De beelden op dit bandje trillen en lijken behoorlijk beschadigd.

Kent iemand dit probleem en je begrijpt natuurlijk mijn vraag al, zijn de beelden op het bandje nog te redden?

Alvast heel hartelijk dank voor jullie reacties.

groeten,
Gerlof

14
Algemene vragen / Re: Voldoet mijn PC voor videobewerken
« Gepost op: 11/07/2011 om 19:12 »
Wat bedoel je met een PIV Hendrik
(zo goed thuis ben ik ook weer niet in de materie)

15
Algemene vragen / Re: Voldoet mijn PC voor videobewerken
« Gepost op: 11/07/2011 om 19:05 »
bedankt ik ga deze link bezoeken

Pagina's: [1] 2 »

Pagina opgebouwd in 0.091 seconden met 29 queries.