Uwtrouwvideograaf.nl
37 gasten, 0 leden

Top posters

8674 Berichten
5795 Berichten
5218 Berichten
4901 Berichten
4406 Berichten
3671 Berichten
3259 Berichten
2559 Berichten
  • Totaal aantal leden: 13360
  • Nieuwste lid: Oma Lies
  • Totaal aantal berichten: 242942
  • Totaal aantal topics: 29687
  • Online vandaag: 35

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - JohnBe

Pagina's: [1]
1
Bedankt voor alle reacties.

Het is idd niet de bedoeling dat er met de camera gelopen gaat worden, hij zal gebruikt worden met een Sachtler Ace statief. Maar een live zoom maken zal er niet meer in zitten.
Zou een ZV1 voldoende zoom hebben om van achter uit de zaal nog een close up te maken? (+/- 15 meter)

 (sorry voor de matige regie aan het begin)

De linker en rechter camera is een panasonic AW-UE50K PTZ camera
De centercamera is een Panasonic HC-X2000

Ook van het weekend nog een spooktocht gefilmd, die x2000 bakte er niets van, mijn vrouw filmde met haar mobiel een pixel 4A en maakte veel betere beelden. dan zou een ZV1 een betere keuze zijn.
Maar bij voldoende licht doet de x2000 het overigens perfect. 


2
Ik ben vrijwilliger bij een lokale omroep en wij maken met enige regelmaat TV opnames en en doen soms zelfs live uitzendingen vanuit het theater waarnaast wij gevestigd zijn.
Wij weken met 2 Panasonic PTZ camera's links en rechts.  en met een handbediende camera in het midden halverwege de tribune. Die PTZ camera's doen het prima, en staan daar ook goed. maar die middencamera is een probleem, naast dat de plaatsing niet handig is, krijgt hij ook te weinig licht binnen. De camera zou dus naar achteren moeten maar dan moet er ook een lichtgevoeligere camera komen. Maar welke? Normale videocamera's met grote sensor gaan een beetje boven het budget, dus ik zit nu aan een DSLR camera te denken, zoals een Sony A7S zou dat een goede keuze zijn? deze worden tweedehands voldoende aangeboden , en wat voor een lens zou er dan bij moeten? Wellicht is er een andere DSLR camera veel beter geschikt. We doen live regie dus er moet wel minimaal een HDMI uitgang opzitten.
Hoor graag.
 

Pagina's: [1]

Pagina opgebouwd in 0.097 seconden met 28 queries.